PAZEA. Doua cantarete de muzica populara au luat cu asalt un mall din Bucuresti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 aug 2021, 16:15

O dupa-amiaza de pomina! De asta au avut parte, vizitatorii unui mall, din Bucuresti.

Oamenii au ramas masca, atunci cand s-au trezit fata in fata, cu Gherghina Stancu si Mirela Radu. Asa spectacol, mai rar! Romanul adora miscarea! Nu e sfarsit de saptamana in care sa nu iasa la plimbare cu catel si cu purcel, cum se zice.

Si cum s-a imbracat frumos, e pacat sa nu-si etaleze tinuta la un tur de mall. Mirela Radu si Gherghina Stancu au luat cu asalt magazinele! Si cand au dat cu ochii de fantana arteziana si-au zis sa se distreze nitel! Si tocmai cand credeam ca show-ul de la fantana s-a termiant, Gherghina mai face

o traznaie.

A testat legenda cu banutul aruncat in apa si dorintele implinite. Pana sa se vada efectele, au dat o tura de mall. Nu s-au lasat pana nu au vizitat toate etajele! Nimic nu-i lasat la voia intamplarii. Cum vad ceva care le sare in ochi, cum se pun pe comentat! Ce mai, se simt ca acasa! Fac dus la fantana. Si curatenie cu mopul pe culoare.
Dupa atata miscare, foamea isi face resimtita prezenta! Mai ales ca de cateva ceasuri bune se plimba pe langa vitrinele magazinelor cu stomacul gol. Finalul nu are cum sa fie decat unul amuzant.

##VIDEO107619##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.