Paznicii au ramas cu gura cascata cand au vazut-o pe camerele de supraveghere! E incredibil ce facea aceasta fata printre raioanele de dulciuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:33

Imaginile de mai jos au fost filmate intr-un supermarket din Moscova si au devenit virale pe retelele de socializare.

Paznicii care se ocupau de supravegherea magazinului au fost intrigati in momentul in care au vazut gesturile ciudate pe care le faceau doua tinere ce se plimbau printre rafturi.

Dupa ce le-au urmarit descumpaniti pret de 5 minute, si-au dat seama in cele din urma ce se petrecea: ele mergeau la raioanele de dulciuri si, din cand in cand, selectau diverse produse de dimensiuni reduse pe care le ascundeau in lenjeria intima.

Acestea au fost oprite la iesire si au fost supuse unui control, care a confirmat banuiala paznicilor. In cele din urma au fost predate politiei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca vor fi gasite vinovate, tinerele risca o amenda destul de mare sau chiar inchisoarea.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.