Paznicii magazinului au fost socati sa vada ca femeia asta avea fundul patrat si in colturi. Si-au facut cruce cand au realizat ce-si facuse femeia. "Doamne, cum sa iti bagi asa ceva acolo?"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:57

Sa fie oare aceasta cel mai prost hot din istoria furturilor din magazine?

Sierra Coleman, o americanca de 28 de ani din Saint Louis a avut parte de o intamplare nefericita cand a incercat sa fure o tigaie dintr-un magazin Ikea. Ea a avut ideea neinspirata sa isi bage ustensila de bucatarie la spate, sub pantalonii de sport mulati pe care ii purta. Nu s-a gandit ca tigaia va fi usor de observat sau ca manerul acesteia, care iesea din pantaloni, o va da de gol.

Cand paznicii au vrut sa o perchezitioneze, aceasta s-a impotrivit, i-a lovit si i-a zgariat, tipand ca n-au voie s-o aresteze pentru ca e insarcinata. Imediat s-au strans mai multe prietene de-ale ei, care i-au luat apararea.

Dupa cateva minute de scandal, femeia s-a linistit si a mers in liniste in magazin, pentru a-i astepta pe politisti. Ea a fost acuzata de doua delicte minore, furt din magazin si vatamare corporala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Iata inregistrarea momentului:

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.