PAZNICUL face legea intr-un spital! Iata cum fac legea in unitatile sanitare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:28

Spitalele romanesti nu sunt „sat fara caini”, vorba romanului.

Dimpotriva! Orice unitate este condusa cu o mana forte de un personaj care stie tot ce misca: de la programul medicilor, la atentiile pentru personal si regulile din spital. Si nu este vorba despre director!

Il gasiti la poarta, in parcare si la intrarea in unitatea sanitara. Paznicul spitalului este cel care stie programul personalului medical. Cine vine, cine si cand pleaca.

Tot paznicii sunt cei care se ocupa si de taxa de intrare in spital.
Adevarat, legea interzice asa ceva. Nu-i problema! Taxe de intrare se transforma in taxa de halat si botosei. Sau, mai simplu, intr-o atentie pentru portari.
O alta taxa inventata in spitalele romanesti, cea de parcare, este tot apanajul pazinicilor. De la 1 leu la peste 5. Atat te costa sa-ti lasi masina langa spitalele bucurestene.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daca unitatea sanitara nu a impus un astfel de tarif, nu va bucurati.

Nu scapati de plata, asa cum se intampla la spitalul Universitar, unde dati de… parcagii! Ati auzit cu siguranta expresia „pana la Dumnezeu te mananca Sfintii”. Ei bine, in spitale, pana la medici, daca nu treceti mai intai pe la paznici, n-ati rezolvat nimic!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.