Pe 23 septembrie, incepe zodia BALANTA si are loc ECHINOCTIUL DE TOAMNA! Ce se SCHIMBA in viata ta si DE CE, in functie de zodie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2018, 12:12

Pe 23 septembrie 2018, duminica, Soarele intra in zodia Balantei, semnul lui “NOI” si aceasta poate fi una din cele mai bune vesti pe care o putem primi in ultimul timp pe tema relatiilor.

Ca sa intelegem mai bine cum ne afecteaza noua miscare a Soarelui, reamintim ca Balanta este un semn cardinal si ca orice semn cardinal, anunta un start al unui sezon. Pentru emisfera nordica, semnifica inceputul oficial al toamnei, iar pentru cea sudica, a primaverii. SCHIMBAREA este unul din cuvintele ce caracterizeaza semnele cardinale.

Scopul final? 

Sa schimbam lucrurile pentru ceva mai bun.

Asadar, sociabila Balanta isi propune sa ne imbunatateasca calitatea tuturor relatiilor. Insa Balanta este despre echilibru, deci nu este dispusa sa schimbe lucrurile in favoarea unei parti sau celeilalte fara sa existe o interactiune. Din contra: Balanta cauta sa ajunga la echilibru indiferent prin ce trebuie sa trecem. Lipsa de respect, indiferenta sau nedreptatea nu pot fi tolerate de acest semn.

Ziua devine acum egala cu noaptea prin echinoctiul de toamna din aceeasi zi, o alta forma de echilibru, o alta forma de a ni se transmite de Univers ca suntem cu totii egali.

Fara diferente, fara prejudecati. Cand intelegem asta, viata devine in mod natural pace si armonie, iar Balanta este despre pace si armonie.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: