Pe 23 şi 28 decembrie, la Craiova şi la Bucureşti, musicalul „MAMMA MIA!” oferă cea mai frumoasă ocazie pentru un cadou inspirat de sărbători

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 sep 2020, 09:40
video Foto(5)

Într-una dintre cele mai friguroase luni ale anului, o scurtă vacanţă pe o insulă însorită este întotdeauna o idee bună.

Şi nu oricum, ci împreună cu familia şi cu toţi prietenii. Iar dacă în program sunt incluse muzică, dans, o frumoasă poveste despre prietenie, relaţii, iubire, dar şi mult umor, nici că există un alt loc mai potrivit decât la... musicalul MAMMA MIA!

În luna decembrie, spectacolul se va juca atât la Craiova, cât şi la Bucureşti astfel că toţi cei care doresc să le facă un cadou neaşteptat celor dragi de sărbători pot achiziţiona bilete la cel mai iubit musical din România.

Pe 23 decembrie, aproape de Ajunul Crăciunului, craiovenii vor avea ocazia să-i vadă pe Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Ţurcaşiu, Anca Sigartău, Aurelian Temişan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu la Sala Polivalentă, de la ora 19:00. În plus, craiovenii pot beneficia de promoţia biletelor cumpărate până pe 15 decembrie, în pachetul „Sărbători în familie", cu reducere de 10%, la peste 4 bilete achiziţionate sau în pachetul „Friends and family" cu reducere de 15%, la peste 8 bilete achiziţionate.

Acestea sunt disponibile pe iabilet.ro şi pe mammamiathemusical.ro

Pe 28 decembrie, în ultimul spectacol din acest an, MAMMA MIA! va aduce atmosfera insulei greceşti la Sala Palatului.  Musicalul revine la Bucureşti cu cele mai frumoase decoruri, cu 18 dansatori şi 8 solişti, coregrafii originale, costume spectaculoase şi muzică live, în intrepretarea  artiştilor Loredana Groza, Ana Munteanu, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temişan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi. 

Ultima reprezentaţie din acest an le va oferi tuturor celor care nu vor rata cea mai frumoasă poveste spusă pe versurile celebrelor piese ABBA ocazia de a trăi un show unic în România şi de a intra în atmosfera de sărbătoare, cu doar trei zile înainte de Revelion. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.