Pe asta n-ai mai auzit-o! Cum au smuls hotii un seif de 20 de kg incastrat in podea si au fugit cu el VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 16:55

Iata momentul in care cei doi ajung in fata magazinului. Cu gandul la bani, se pun pe treaba, iar vreme de doua minute incearca, din toate pozitiile, sa deschida, cu o ranga, usa de termopan.

Nu au reusit din prima, dar sa nu credeti ca se lasa pagubasi. Au mers pana la masina care ii astepta in coltul strazii si s-au intors cu "artileria" grea: un flex cu care au taiat lacatul din fier de la intrare.  

Tot doua minute le-a luat si jaful propriu-zis. Dupa ce si-au unit fortele, hotii au smuls cutia de valori care era incastrata in podeaua unui birou din spatele cladirii.
Au luat pe sus seiful, greu de 20 de kilograme, si dusi au fost.

E clar ca hotii stiau ce-i inauntru. Seiful era burdusit cu bani, cartele telefonice si bonuri de masa. In total, aproximativ o suta de mii de lei. Administratorii alimentarei cred ca spargerea a fost data la pont. Indivizii stiau probabil ca duminica este singura zi din saptamana cand banii din incasari raman in magazin.


Nu este prima data cand hotii calca pragul magazinului. Priviti ce-au surprins aceleasi camera de supraveghere, in urma cu cateva luni. Imbracati din cap pana-n picioare si cu fetele acoperite cu fulare, cei doi hoti indeasa in sacosa zecile pachete cu o viteza uluitoare.

Uitati-i cum trag de casetele in care sunt tigarile. Nu vor sa rateze nici macar un pachet! Ce credeti? Cu un tupeu incredibil, hotii fura pana si sacul de gunoi.
Ca doar n-aveau cum sa lase atatea pachete in urma.

Administratorul sustine ca din doua in doua zile, doi indivizi spargeau cate o alimentara din lantul lui. Si aseara, intreaga operatiune a durat doua minute, iar paguba, in euro, de ridica la 20 de mii. O fi vreo superstitie de-a hotilor sau o pura coincidenta?

Desi inca nu au fost identificati, politistii sunt convinsi ca cele doua spargeri nu au nico legatura, autorii fiind diferiti.
In cazul in care vor fi prinsi, hotii risca sa stea si 15 ani dupa gratii, pentru furt calificat.








 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.