PE BANII PĂRINŢILOR

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 13:36

Kanal D aduce pe micile ecrane un reality show care are în prim-plan adolescenţi de toate tipurile: superficiali, răsfăţaţi, tineri care cred că li se cuvine absolut orice, aflaţi în pragul majoratului.

Ernest da startul unui nou sezon al emisiunii “Pe banii parintilor” care va incepe vineri, 6 septembrie, de la ora 22.00, la Kanal D.

İn prim plan-ul show-ului se afla adolescenti care doresc sa isi sarbatoreasca majoratul, tineri care isi doresc o petrecere de vis, ca de vedeta. Sa primeasca masini de fite si carduri cu fonduri nelimitate, sa petreaca in localuri luxoase, sunt doar cateva din “micile” pretentii ale adolescentilor.

Ernest va fi alaturi de tineri de la inceput, inca de la primele etape ale organizarii petrecerii de majorat, analizand evolutia lucrurilor. Prietenii, fratii si bunicii acestora vor condimenta show-ul dezvaluindu-ne povesti impresionante si intamplari amuzante din viata sarbatoritilor,

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Din 6 septembrie, nu ratati noul sezon al emisiunii emisiunea “Pe banii parintilor” prezentata de Ernest, in fiecare vineri de la

ora 22.00, numai la Kanal D.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.