Pe ce salariu s-a angajat Simona Gherghe în televiziune: „A fost unul infim”. Prezentatoarea locuia în chirie și nu era ajutată de nimeni

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 13 sep 2024, 14:06

Simona Gherghe a vorbit despre primul ei salariu

Sursa: Captură YouTube Gând la Gând Cu Teo

Simona Gherghe, celebra prezentatoare TV, a dezvăluit, la podcastul „Gând la Gând Cu Teo”, ce salariu a avut atunci când și-a început cariera în jurnalism.

Simona Gherghe i-a mărturisit lui Teo Trandafir că, atunci când s-a angajat, a avut un salariu foarte mic, cu care abia își permitea să trăiască de pe o zi pe alta. Însă, cu toate acestea, prezentatoarea nu a renunțat la pasiunea ei. 

Pe ce salariu s-a angajat Simona Gherghe în televiziune

Simona Gherghe s-a angajat în anul 2002, iar la acea vreme câștiga un salariu de 1.100

de lei. Deși, în ziua de azi, puțini sunt cei care ar lucra pe un astfel de salariu, vedeta a fost dispusă să facă acest sacrificiu pentru a profesa în domeniul care îi place

Salariul pe care am venit eu la București a fost unul infim, adică ceva pentru care poate nimeni, în ziua de astăzi, nu ar lucra. Aveam 11 milioane, asta însemna vreo 250 de dolari, cred.

Dar era deja 2002, în 2002 deja și România era mai bine. Oricum, era foarte puțin”,
 a spus Simona Gherghe. 

Chiar dacă locuia în chirie, iar viața din Capitală era una scumpă, prezentatoarea nu a acceptat ajutorul părinților ei, deoarece a vrut să fie independentă și să se descurce de una singură.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Simona Gherghe:" Nu fac parte din categoria femeilor care sa depinda de barbati" VIDEO

„(n.r. Chiria) N-o plăteau ai mei, pentru că am venit, mi-am dorit, am fost responsabilă. Nu-mi mai amintesc nimic legat de mâncare.(...) Tinerețea vine cu treaba asta, că nu-ți pasă ce mănânci. Asta cu „mamă, să mănânc ceva bun, ceva sănătos” vine după 40 (n.r.

de ani), să știi. Până pe la 35-40 nu-ți pasă ce mănânci, nu-ți pasă când, cum, unde”,  a spus invitata lui Teo Trandafir.

Din ce familie provine Simona Gherghe

Cu toate acestea, Simonei Gherghe nu i-a fost greu să treacă prin această etapă a vieții ei, întrucât provine dintr-o familie modestă. Părinții ei nu au răsfățat-o, ci au învățat-o că, în viață, trebuie să fie o persoană cumpătată.

Se pare că vedetei i-a prins foarte bine această lecție.

Citește și: Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

„Nu am fost niciodată un om foarte sărac, dar nici foarte bogat. Mama psiholog la Socola, taică-miu asisten de radiologie, am avut o viață decentă.

(...) M-au învățat să-mi iau atât cât îmi trebuie. Sigur, nu mi-a fost foame, am avut, m-am încălțat, dar n-am avut belșug”,  a mai povestit Simona Gherghe, la podcastul „Gând la Gând Cu Teo”.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.