Pe cine a ales ruleta ca fiind noul lider al jocului! Povestea de viață emoționantă a lui Andrei: „Nu iau în calcul să intru și eu la luptă”

Autor: Oana Picerea

Cine este Andrei, concurentul ales de ruletă

Sursa: Kanal D

Este a treia oară în care Cosmin Cernat învârte ruleta, iar norocul se oprește asupranumarului 8, care corespunde lui Andrei, un tânăr în vârstă de 34 de ani din Botoșani.

După ce ruleta și-a ales primii câștigători, mai exact Alin și Tarzy, a venit acum rândul lui Andrei, tânărul pasionat de lupte și canotaj, să preia controlul asupra jocului.

Cine este Andrei, concurentul ales de ruletă

Andrei primește dreptul de a nominaliza patru concurenți care se vor lupta într-o nouă probă.

Cosmin Cernat: Te așteptai să se oprească la numărul tău?

Andrei: Asta le explicam și colegilor. Când am văzut că se învârte a doua oară, am zis că a treia oară se oprește la mine. Colegii s-au bucurat pentru că, atunci când eram în tabără, am vorbit că ar fi interesant ca și în a treia seară tot noi să câștigăm.

Cosmin Cernat: Urmează o noapte lungă.

Citește și: Cine este Zăgan Andrei Victor, consilierul în vânzări de la “Insula de 1 milion”: A participat la un casting pentru un show televizat de cooking și adoră să se uite la serial și filme

Andrei: Da, în legătură cu asta le spuneam colegilor că am deja o idee. O să încerc să mă sfătuiesc și cu camp-ul meu, dar o idee am.

De la început a fost o discuție între noi să fie un vot unanim. Nu iau în calcul să intru și eu la luptă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ca să ajung în finală, trebuie să lucrez cu echipa și toți trebuie să lucrăm ca o echipă. O să am și eu oportunitatea mea, deocamdată consider că nu este momentul să intru eu în competiție ,” a mai declarat Andrei.

Povestea de viață impresionantă a lui Andrei

Zăgan Andrei Victor este consilier în vânzări pentru vopsea și își dorește să devină cel mai bun în tot ceea ce face.

Lucrez în cadrul unui magazin de bricolaj, la raionul vopsea. Toată lumea zicea că eu nu am ce să caut acolo, tocmai din cauza locului, a felului meu de a fi, clienți au venit cu ideea că pur și simplu nu am ce să caut acolo și ar trebui să fiu la televizor. Asta a fost ceea ce mi-au transmis ei.

Sunt căsătorit de 5 ani de zile și din această relație avem o fetiță minunată în vârstă de 3 ani pe care o cheamă Amalia. Îmi e dor de amândouă, e complicat să stai aici atât timp. Revin amintirile cu ele și mă copleșesc emoțiile.

Citește și: Ana Mavru, lacrimi amare la Insula de 1 milion! Concurenta l-a impresionat profund pe Filip: „Eu o să am grijă de tine”

Ele sunt totul pentru mine. Știu că va fi greu dacă ajung până în finală, dar participarea mea e tot pentru ele. Am venit să lupt pentru soția mea, pentru fetița mea și pentru mine și, sper eu, pentru casa noastră” ,a mărturisit concurentul, emoționat până la lacrimi în timp ce vorbea despre familia sa.

A ales să vină la emisiunea „Insula de 1 milion” la îndemnul prietenilor. Pe Andrei îl atrage foarte mult ideea de competiție și de concurență și vrea să lupte atât pentru el, cât și pentru familia lui.