Pe cine a pus ochii Dennis, noul concurent din “Casa iubirii”: „Este o fată frumoasă, inteligentă”. Cum a fost primit tânărul în casa fetelor

Autor: Diana Bostan

El este Dennis, noul concurent din ”Casa iubirii”.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de astăzi a emisiunii "Casa Iubirii", un nou concurent, Dennis, a intrat în competiție, aducând cu el o energie proaspătă și multe așteptări.

whTânărul de 21 de ani, născut și crescut în Italia, a captat rapid atenția celorlalți participanți din ”Casa iubirii”, în special atenția fetelor. Dennis nu a venit cu mâna goală în casa fetelor, ci cu câte un trandafir roșu pentru fiecare.

Citește și: Bianca îi mărturisește lui Patrick că s-a îndrăgostit! Ce reacție incredibilă are concurentul din Casa Iubirii

Dennis este noul concurent din ”Casa iubirii”

Dennis s-a prezentat ca fiind pasionat de kickboxing, sport pe care îl practică de mic, și a subliniat că acest stil de viață îi oferă o disciplină aparte. Tânărul este născut și crescut în Italia și a venit special în România pentru a lua parte la acest show matrimonial.

Dennis: Frumos la voi.

Și voi sunteți foarte frumoase, toate. 

Patrick:  Superb concurent!

Dennis: Practic kickboxing de când sunt foarte mic, îmi place foarte, foarte mult. Respect foarte mult sportul ăsta pentru că e greu și cine practică în mod profesionist are un lifte style total aparte. Am venit la București pentru că am vrut în mod special, din Italia direct.

Acum trei zile eram la muncă. 

Citește și: Francesca, fosta concurentă de la “Casa iubirii”, supărată pe Robert și Giuly: „Mă deranjase”. Care a fost motivul neînțelegerii

Dennis a fost bine primit de fete, Alexandra fiind cea care a manifestat cel mai mare interes față de venirea lui.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Cum a fost primit Dennis în casa băieților

Dennis a recunoscut că a venit la București pentru această experiență și să cunoască pe cineva special. Despre fetele din casă, el a menționat că Virginia se află în topul său, apreciindu-i atât frumusețea, cât și inteligența. Întrebat de Gagea ce părere are despre Julia, Dennis a răspuns că o consideră o fată vocală, care știe să-și impună părerea, lucru pe care îl vede pozitiv.

Dennis: Sunt Denis, am 21 de ani. Sunt născut și crescut în Italia. Am venit în primul rând, pentru experiență, și-n al doilea rând să cunosc pe cineva. Am anumite preferințe fizice, doar că este foarte diferit de ce se vede la televizor. Virginia este o fată frumoasă, inteligentă, este în topul meu fizic.

Citește și: Un nou concurent intră în „Casa iubirii”! Aflați cum reacționează fetele marți, 15 octombrie, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

În ceea ce privește trecutul său amoros, Dennis a dezvăluit că ultima sa relație s-a încheiat după un an, chiar dacă diferența de vârstă de nouă ani nu a fost motivul principal.

Patrick: Cum s-a încheiat ultima relație?

Dennis: Ea era mai mare decât mine cu nouă ani. Dar nu a avut legătură neapărat. După un an nu ne-am mai înțeles ca la început.

Intrarea lui Dennis în „Casa Iubirii” a adus un suflu nou, iar interacțiunile sale inițiale promit să fie interesante în episoadele viitoare.