Pe cine a pus ochii noul concurent de la Puterea dragostei? Misteriosul Cristi a schimbat atmosfera in casa fetelor

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 18 nov 2020, 11:10

Cristi, noul concurent de la Puterea dragostei a venit cu planuri mari si a spus cine sunt fetele care ii plac. Cine este Cristi?

Un nou concurent a trecut pragul Puterea dragostei astazi! Cristi a schimbat atmosfera din casa fetelor imediat cum a pasit in platoul de filmare. Niciun conflict nu a mai contat, iar fetele l-au primit curioase pe inaltul concurent, cu alura de sportiv.

Pe cine a pus ochii noul concurent de la Puterea dragostei?

Cristi are 23 de ani, a fost sportiv de performanta si este antrenor de fitnes.

Spune ca a renuntat la handbal si este hotarat sa isi gaseasca perechea. Tanarul concurent este foarte inalt si este in zodia Scorpion. Ultima lui relatie a durat un an si sustine ca nu tradeaza in relatii. Este din Bucuresti si spune ca nu poate tolera infidelitatea si minciuna intr-o relatie. Cristi spune ca nu stie sa minta si ca isi doreste sa cunoasca fetele din casa dragostei si sa afle daca poate sa cladeasca o relatie cu una dintre ele.

Cand i s-a oferit ocazia sa invite o fata la dans, Cristi nu a ezitat sa o aleaga pe Bianca.

Intra pe Kanal D live si vezi ce se intampla la Puterea dragostei astazi

Citeste si: Iancu Sterp este noul iubit al Andrei Volos? Nu o sa iti vina sa crezi cum s-au dat de GOL! Primele imagini cu ei impreuna

Citeste si: Adevarul despre bataia dintre Cristian Comanici si Akebono: ''Nu i-a rupt nimic''

Cristi a intrat in casa baietilor cu zambetul pe buze si i-a salutat calduros pe concurenti. Nicos si Cristi se cunosc si s-au recunoscut in casa, unde au povestit si circumstantele in care s-au intalnit.

Baietii nu au stat deloc pe ganduri si l-au luat pe noul venit la intrebari.

Toti au fost curiosi sa stie pe cine a pus Cristi ochii, iar dupa cateva momente de ezitare, tanarul a spus care fete sunt in top trei: Bianca, Madalina si Adriana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gabita de la Craiova a primit diagnosticul CRUNT de la medici: ''Sunt sub tratament si in scurt timp...''

Citeste si: Madalina de la Puterea dragostei, surprinsa cu iubitul in masina! O saruta pasional pe gat! Cum arata si cine este tanarul

Madalina i-a precizat lui Cristi ca ea nu este o femeie fit, insa el a spus ca el nu vrea o partenera fit si ca acesta nu este unul dintre criteriile dupa care isi alege cu cine vrea sa

fie intr-o relatie.

Desi Mariana nu a fost mentionata in topul lui Cristi, moldoveanca s-a uitat foarte lung si gales la noul venit! Sa il placa oare Mariana pe acesta? Insa atunci cand Cristi a spus ca in topul preferintelor lui este si Adriana, sora Alexandrei, baietii i-au spus ca nu s-a orientat prea bine! Ironie sau adevar, pentru Cristi nu a contat oricum si a spus ca el asteapta sa afle singur despre fiecare fata si ca ce cunosc baietii nu e neaparat ce poate sa cunoasca si el despre Adriana.

Iata materialul video in care Cristian vorbeste despre fetele care ii plac:

Citeste si: Bogdan Mocanu, reacție dură după revenirea Andrei Voloș în țară: "Pe cine nu lași să moară..." S-a terminat totul între ei?

Citeste si: Motivul pentru care Ale vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei: "Ar trebui să intru să fac..."