Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat în apartamentul său! „Avea probleme mari” Influencerul a avut o ultimă dorință

Autor: Laura Macovei

Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul său în urmă cu 3 zile

Sursa: Facebook Andrei Pârvan

Misterul morții lui Andrei Versace se adâncește. Influencerul ar fi sunat pe cineva cu doar câteva zile înainte să fie găsit mort în propriul apartament.

Influencerul Andrei Versace a fost găsit decedat în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux, sâmbătă dimineața. Totul a început când prietena lui Andrei a fost sunată și rugată să-i aducă o sticlă de suc. Bărbatul i-a spus că a lăsat cheile apartamentului în ușă, pe dinafară, pentru ca ea să poată intra. Cu toate acestea, prietena nu a mai venit, iar zilele au trecut fără niciun semn de la influencer.

Citește și: Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului a fost depus la o capelă din zona Berceni

Ce probleme avea Andrei Versace

Potrivit unor surse, Andrei Versace, cunoscut pentru consumul său frecvent de suc acidulat, a rămas fără băutură. În apartament au fost găsite indicii clare ale obiceiurilor sale: un bidon gol de suc, o lămâie și un cuțit pe masă, iar un alt bidon, tot gol, era aruncat pe jos.

Când autoritățile l-au descoperit, Andrei Versace nu prezenta urme de vătămare pe trup. Medicii legiști au determinat că moartea sa a survenit din cauza cedării ficatului. Totuși, pentru a elucida toate circumstanțele, au prelevat probe pentru a stabili dacă influencerul consumase substanțe interzise sau medicamente înainte de deces. Din păcate, rezultatele analizelor de laborator vor fi disponibile abia peste un an.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„A plesnit ficatul în el, probabil că avea ciroză. Avea probleme mari cu băutura și i-au spus de la spital să nu mai bea”, au declarat sursele  CANCAN.RO.

Descoperirea corpului neînsuflețit a fost făcută în urma unui apel la 112 de către unul dintre paznici, care a simțit un miros înțepător venind din apartamentul lui Andrei Versace. Oamenii legii au intervenit imediat și au deschis o anchetă pentru a stabili toate detaliile acestui caz șocant.

Citește și: Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști

Trupul neînsuflețit a lui Andrei Versace a fost depus la capelă, lăsând în urmă o familie îndurerată. 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!