Pe cine a sunat Andy de la hotel? Marius e gelos: "Asta te-a sunat pe tine aseara sau pe Ella?"

Autor: L.S.
Actualizat: 22 apr 2020, 11:30

Marius a luat-o la intrebari pe Andreea Pirui si isi manifesta gelozia, dupa ce blondina ar fi vorbit la telefon cu Andy. Ce discutie au avut cei doi iubiti?

" Asta te-a sunat pe tine aseara sau pe Ella?", a luat-o Marius la intrebari pe Andreea Pirui. Gelozia l-a manat pe Marius sa o cheme pe iubita lui intr-un spatiu separat de ceilalti concurenti si sa o interogheze despre cele intamplate cu o seara in urma, cand Andy ar fi sunat-o pe Ella, dar ar fi vorbit cu Andreea.

Conflictele dintre baieti, dar si cel dintre Andy si Oprica, ar fi fost subiectul discutat de Ella cu Andy la telefon, in urma cu o seara, in timp ce toata lumea era in camerele de

hotel.

Se pare ca Andreea Pirui chiar a vorbit cu Andy, iar Marius vrea sa afle ce simai ales de ce a vorbit iubita lui cu concurentul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video in care este surprinsa discutia dintre marius si Andreea Pirui:

Citeste si: Andrei Poptelecan a spus tot ce crede despre Cătălin, Turcu și Andy: "Trei..."

Citeste si: Jador, dezvăluiri despre copilăria lui. Mesajul emoționant al artistului: "Muncesc pentru a oferi familiei mele..."

Citeste si: Cum arata Simina la doua saptamani dupa ce a nascut? Poza neretusata in care i se vad kilogramele in plus

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.