Pe cine alege Virginia dintre Moldo, Robi și Patrick? Tânăra pare hotărâtă să-l cunoască pe noul concurent, spre dezamăgirea lui Robi: „Mi-ai plăcut”

Autor: Diana Ghita

Pe cine preferă Virginia dintre cei trei concurenți

Sursa: Captură KANAL D

După ce luni, pe 8 iulie, Moldo a intrat în „Casa iubirii”, Virginia s-a arătat din ce în ce mai interesată de el, iar astăzi a venit momentul ca tânăra să aleagă între el, Robi și Patrick.

La scurt timp după apariția lui Moldo în emisiunea „Casa iubirii ”, Virginia a părut să fie concurenta cea mai atrasă de el. În acest sens, în prima parte a ediției de astăzi, tânăra a dezvăluit că i-ar da o șansă noului concurent.

Virginia pare hotărâtă să-l cunoască pe noul concurent 

Chiar Moldo a adus în prim-plan, în timpul transmisiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, o discuție recentă cu Virginia, în care aceasta și-a exprimat dorința de a intra într-o cunoaștere cu el, în viitorul apropiat: „Am întrebat-o

ieri dacă are intenția de a mă cunoaște sau dacă își dorește și mi-a spus că-și dorește”.

Concurenta a confirmat dialogul purtat cu tânărul și a subliniat că:  „Am spus asta din prima zi, adică am spus că mi-ai plăcut, acum eu nu pot să garantez pe viitor, ce va fi”.

Citește și: Virginia, mesaj cu subînțeles la câteva zile după schimbul de replici cu Roberta: „Se victimizează din orice, oricând, sub orice circumstanță”

Mai apoi, după ce Moldo și Virginia au dezbătut acest subiect, pe transmisiune, imaginea fetei a fost pusă pe ecran într-un chenar alături de trei prim-planuri cu Robi, Patrick și Moldo, cărora a trebuit să le dea smash sau pass. Mai exact, aceasta a trebuit să spună cu care dintre cei trei băieți s-ar vedea într-o relație.

Lui Robi, Virginia i-a dat pass, fără să stea prea mult pe gânduri, astfel a dat de înțeles că nu-și dorește să mai reia relația cu el: „Lui Robi o să-i dau pass, pentru că e clar că noi

doi nu am fost compatibili și lui Patrick smash”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Pe cine alege Virginia dintre Moldo, Robi și Patrick

Moldo și Patrick, însă, au primit un răspuns pozitiv din partea fetei, întrucât pe Patrick îl consideră „o persoană dragă”,  iar

pe Moldo îl consideră genul ei: „Moldo o să-ți dau smash, pentru că fizic ești tiparul meu și din caracter, ce am cunoscut, până acum, mi-a plăcut”.

Însă ceilalți concurenți i-au atras atenția Virginiei despre faptul că între ea și Patrick nu s-a legat nimic mai mult decât o prietenie, pe parcursul emisiunii, iar la jocul „smash or pass” trebuie să aleagă pe cineva cu care s-ar vedea într-o relație. 

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba 

De asemenea, Robi a rugat pe toată lumea să nu-l mai pună la socoteală, având în vedere răspunsul fostei lui iubite: „Scoateți-mă din ecuație, că n-am nicio treabă!”

Ulterior acestor discuții, Virginia a spus clar și răspicat că dintre Patrick și Moldo l-ar alege pe Moldo.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.