Pe cine ar alege Dan Negru la conducerea Capitalei: „Dacă aș vota..” Prezentatorul TV și-a exprimat preferințele în mediul online

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 iun 2024, 11:12

Dan Negru lângă statuia lui Barbu Ștefănescu Delavrancea

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care face referire la preferința sa în ceea ce privește viitorul primar al Capitalei.

Se apropie alegerile locale și europarlamentare, iar Dan Negru și-a exprimat dorința cu privire la conducerea Capitalei.

Pe cine ar pune Dan Negru ștampila la vot

Extrem de activ în mediul online, Dan Negru a împărtășit cu urmăritorii săi și dorința sa în ceea ce privește alegerile locale. Vedeta Kanal D a mărturisit că, dacă ar fi să pună ștampila pe cineva, acesta ar fi doar Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Citește și: Ce mesaj a transmis Dan Negru de Ziua Învățătorului: „De aceea sunteți la școală, ca să învățați”

„Dacă aș vota, pe el aș pune ștampila în capitală. În București a propus Legea Repaosului Duminical prin care muncitorilor li se dădea o zi liberă pe săptămână. A aliniat străzile din București, a introdus transportul in comun modern înlocuind caii care trăgeau tramvaiele cu vagoane electrice.

Tot el a început să filtreze Dâmbovița. La sfârșitul mandatului lui, apa băută de bucureșteni era potabilă și curată așa cum până la el n-a fost!”
a fost mesajul lui Dan Negru, postat pe pagina de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Barbu Ștefănescu Delavrancea fost primar al Bucureștiului

Tot în acest mesaj, Dan Negru a amintit ceva extrem de important: în afară de meseria de scriitor care l-a propulsat, Barbu Ștefănescu Delavrancea a fost și primar al Capitalei și a reușit să facă mult mai multe decât „fac ăștia în 20 de ani”.

Citește și: „Toți l-au uitat!”. Dan Negru, fotografie de colecție alături de un renumit comentator sportiv! Mesajul transmis de prezentatorul TV

N-a stat mult la primărie: doi ani! Adică le-a făcut pe toate astea în doi ani! Ce n-ar putea ăștia de azi în 20. Și a mai scris și cărți dar nu ca să scape de pușcărie.

Barbu Ștefănescu Delavrancea, scriitorul, a fost și primar al Bucureștiului!,” a mai spus prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor”.

Barbu Ștefănescu Delavrancea s-a născut la data de 11 aprilie 1858 și a murit la 29 aprilie 1917.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)