Pe cine aşteaptă Bianca Comănici de la Survivor România! A recunoscut totul! Cine este bărbatul după care i s-au aprins călcâiele

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2021, 13:18
Bianca Comănici, pe cine aşteaptă de la Survivor?

Bianca Comănici a dezvăluit pe cine aşteaptă să se întoarcă de la Survivor România. Cine este bărbatul despre care bruneta a spus numai lucruri frumoase.

Bianca Comănici, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a recunoscut totul. După toată perioada dificilă prin care a trecut după despărţirea de Livian, se pare că bruneta are gânduri serioase şi a recunoscut pe cine aşteaptă de la Survivor România. 

Pe cine aşteaptă Bianca Comânici de la Survivor

Bianca Comănici este câştigătoare sezonului doi al emisiunii "Puterea Dragostei", sezon pe care l-a câştigat alături de Livian, la acea vreme cei doi formând un cuplu.

Bruneta a fost una dintre cele mai iubite concurente de la emisiunea fenomen "Puterea Dragostei", difuzată la Kanal D. Modestia şi simplitatea de care a dat dovadă i-a îndemnat pe telespectatori să o voteze şi să o trimită în marea finală de două ori consecutiv. Şi totodată, să câştige marele premiu pus în joc.

Cine este bărbatul pe care Bianca îl aşteaptă acasă

Bianca Comănici a suferit emorm după despărţirea de Livian. Şi de multe ori a declarat că nu este pregătită să înceapă o nouă relaţie, când va fi momentul va anunţa. Ei bine, se pare că decizia brunetei s-a schimbat radical şi a vorbit despre o posibilă relaţie.

Bianca a postat de curând un vlog pe canalul său în care a răspuns la întrebările puse de urmăritorii ei.

Aceasta a primit foarte multe întrebări despre relaţii, dar şi despre Livian, despre care a spus că nu vrea să vorbească, pentru că nu mai are ce.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Printre nenumăratele întrebări s-a aflat şi una mai specială care a surprins-o chiar şi pe brunetă, însă nu s-a ferit şi a recunoscut totul.

Citeste si: Cine ar putea câștiga sezonul 3 Puterea Dragostei? O fostă concurentă aruncă bomba

"Ai vrea să ai o relaţie cu Jador după ce vine de la Survivor"

Întrebarea pe care urmăritorii i-au pus-o Biancăi Comănici au surprins-o şi pe ea. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", nu s-a ferit şi a recunoscut totul.

"Nu! Nu mi-aş dori o relaţie cu Jador, nu mi-am dorit niciodată o relaţie, pentru că noi ne înţelegem bine ca şi prieteni. Ne susţinem unul pe celălalt, ne înţelegem. Mă face să râd. Dar într-o relaţie nu, nu este genul meu de bărbat şi cu siguranţă nici eu nu sunt genul lui de femeie.

Ca prieteni da.", a precizat Bianca în vlog.

Citeste si: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, apariție incendiară împreună! Incredibil ce au făcut în văzul tuturor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.