Pe cine susține Andra Voloș în Marea Finală "Puterea Dragostei"? Decizia ei a surprins pe toată lumea: "M-am pus în locul ei și..."

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 16:25

Pe cine susține Andra Voloș în Marea Finală Puterea Dragostei? A dezvăluit totul într-un live pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube.

Pe cine susține Andra Voloș în Marea Finală "Puterea Dragostei"? Fosta concurentă știe prin ce emoții trec cei care se luptă pentru marele premiu, astfel că a ales să dezvăluie numele celor doi concurenți pe care îi susține.

Citeste si: Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu: "Un bărbat adevărat..."

Pe cine susține Andra Voloș în Marea Finală "Puterea Dragostei"? Decizia ei a surprins pe toată lumea: "M-am pus în locul ei și..."

Au mai rămas doar câteva zile până la Marea Finală "Puterea Dragostei", sezonul 2, astfel că cei rămași în cursa pentru mult râvnitul trofeu se luptă din greu pentru a-i convinge pe oameni să îi voteze. Cum în ultimele zile majoritatea foștilor concurenți de la "Puterea Dragostei" au dezvăluit pe cine susțin, îndemnându-și prietenii virtuali să facă același lucru, acum a venit și rândul Andrei Voloș să facă asta.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a anunțat într-un vlog că își dorește ca Bianca și Livian să fie câștigătorii sezonului cu numărul 2, considerând că ei sunt cei care merită cel mai mult premiul.

"Încep cu băieții. La băieți eu mizez pe Lobo (n.r Livian), sunt 100% sigură.

La fete știu că sunt 3: Berna, Ella și Bianca.

Începem cu Berna,  nu o cunosc pe fată, am văzut-o din poze, e super drăguță. Nu am urmărit-o în emisiune. Mi-a scris să le spun susținătorilor mei să o voteze. 

Dacă vreți să o votați pe Ella, puteți să o votați. Eu nu o susțin pe ea. Am avut niște conflicte și după ce m-am despărțit de Bogdan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu o susțin pe Bianca pentru că asta e părerea mea. E sigura fată care a stat cel mai mult în casa aia. A demonstrat, a luptat, a suferit. M-am pus în locul ei, dacă aș fi stat acolo încă un an chiar merit. A demonstrat, a suferit mult în relația asta. Bianca trebuie să câștige!", a spus Andra Voloș.

Citeste si: Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Primele imagini cu cei doi

Andra Voloș, în cea mai sexy ținută. Salopeta i-a pus în evidență formele generoase

Andra Voloș, în cea mai sexy ținută. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a făcut publică o imagine care a reușit să încingă imaginația bărbaților.

Andra Voloș este o sursă de inspirație din punct de vedere vestimentar pentru urmăritorii de pe instagram, care nu sunt deloc puțini la număr. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" este pasionată de modă și frumusețe, astfel că reușește să facă tot felul de combinații vestimentare apreciate de prietenii virtuali.

Cu toate că de-a lungul timpului și-a schimbat preferințele vestimentare, chiar ea recunoscând că foarte rar mai poartă piese mulate, ei bine, atunci când o face, Andra Voloș reușește să atragă toate privirile. O fotografie pe care a postat-o recent la story, pe instagram, a făcut furori. Andra Voloș a îmbrăcat o salopetă nude, mulată pe corp și care a reușit să îi scoată în evidență formele generoase.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre motivul pentru care Andra Volos l-a ales: ”Nu te poți îndrăgosti de....”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.