Pe cine susține Nelson Mondialu în sezonul trei "Puterea Dragostei"? I-a dat un sfat important: "O tactică se face..."

Autor: Amalia Georgescu

Pe cine susține Nelson Mondialu în sezonul trei "Puterea Dragostei"? A ținut să îi transmită concurentului un mesaj și să îi ofere mai multe sfaturi.

Pe cine susține Nelson Mondialu în sezonul trei "Puterea Dragostei"? După ce fiul lui a câștigat marele premiu în sezonul cu numărul doi, Nelson Mondialu a decis să urmărească în continuare emisiunea și deja are un preferat.

Citeste si: Ce i-a spus Nelson Mondialu lui Livian după ce a ajuns acasă? Nu s-a putut abține și i-a vorbit despre Bianca: “Tu nu vezi că...”

Pe cine susține Nelson Mondialu în sezonul trei "Puterea Dragostei"? I-a dat un sfat important: "O tactică se face..."

Dacă mulți au crezut că se uită la "Puterea Dragostei" doar pentru a-l vedea pe Livian, ei bine, se pare că Nelson Mondialu este un fan declarat al emisiunii. A urmărit deja primele ediții ale sezonului trei și și-a făcut o părere despre concurenți, iar unul dintre ei este favoritul său.

Este vorba despre David. Nelson Mondialu i-a transmis public un mesaj și l-a sfătuit să nu repete greșelile făcute de concurenții din sezonul doi și să stea, pe cât posibil, departe de certuri.

"David Andrei, te pupă tata. Succes, să aveți succes acolo. Nu vă lăsați ca ăștia din sezonul 2, cu certuri și cu d-alea că râde lumea de voi. Frumos, elegant, o tactică se face frumos, elegant.

Așa se fac lucrările.", i-a spus Nelson Mondialu lui David.

Citeste si: Livian si Bianca, impreuna! Ce i-a marturisit fiul lui Nelson Mondialu

Bucuros că are parte de susținerea lui, David a postat pe contul personal de instagram mesajul lui Nelson Mondialu și a ținut să îi mulțumească.

"Multumesc frumos ,Tata Nelson pt susținere!!", a scris David pe instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat "Puterea Dragostei"? Toți vecinii l-au auzit!

Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat" Puterea Dragostei"? Fostul concurent a spus ce s-a întâmplat după ce au fost anunțați câștigătorii.

Cum a reacționat Nelson Mondialu după ce Livian a câștigat" Puterea Dragostei "? În familia fostului concurent a fost motiv de sărbătoare și așa cum era de așteptat, tatăl său s-a bucurat așa cum doar el știe să o facă.

Cu toate că participarea lui Livian la" Puterea Dragostei" a dus la apariția unor conflicte cu tatăl său, în special din cauza relației pe care fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a avut-o cu Bianca, în momentul în care Nelson Mondialu a aflat că Livian este marele câștigător al sezonului cu numărul doi, acesta a reacționat imediat.

Livian a povesit că tatăl său s-a bucurat foarte tare atunci când a aflat vestea cea mare și a ținut ca toți vecinii să afle că fiul său este marele câștigător al emisiunii "Puterea Dragostei".

"Dacă țineți bine minte clipul ăla: Măăăăăăi. Ceva de genul a urlat când pe fereastra din camera mare, când pe fereastra din dormitor, când pe aia de la mine din cameră. Când a coborât la magazin, când a mers între țigani: “Eiiii, copilul meu a c âștigat Puterea Dragostei .” O reacție tipică lui și foarte amuzantă și foarte sentimentală.",  a povestit Livian pentru Kanal D.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.