Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? Iata ce decizie surprinzatoare a luat fosta concurenta a show-ului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2020, 18:36
video Foto(5)

Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? Aceasta a dezvaluit totul intr-un scurt clip publicat pe contul ei de socializare.

Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? Fosta concurenta a show-ului matrimonial cunoaste ce inseamna emotiile unei competitii si intuieste prin ce emotii trec concurentii care lupta pentru marele premiu, astfel ca a ales sa dezvaluie numele celor doi concurenti pe care ii sustine, in Marea Finala "Puterea dragostei".

Citeste si: Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Iata cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"?

Au mai ramas doar doua zile pana la Marea Finala "Puterea Dragostei", sezonul 2, astfel ca cei ramasi in cursa pentru mult doritul premiu se lupta cu toate armele pentru a-i convinge pe oameni sa ii voteze. Cum in ultimele zile majoritatea fostilor concurenti de la "Puterea Dragostei" au dezvaluit pe cine sustin, indemnandu-si prietenii virtuali sa faca acelasi lucru, de aceasta data Simina a fost cea care a marturisit pe contul ei de socializare ce cuplu va sustine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a recunoscut intr-un clip postat pe Instagram ca isi doreste enorm ca Berna si Philip sa fie castigatorii sezonului 2, considerand ca ei sunt cei care merita cel mai mult marele premiul, deoarece eu au arata cel

mai intens puterea dragostei in cadrul emisiunii.

Simina a postat o fotografie cu masina sa!

Simina de la Puterea dragostei a postat o fotografie in care apare ''cocotata'' pe masina sa. Simina conduce o masina micuta, de oras.

Fanii acesteia nu s-au putut abtine si i-au lasat mai multe comentarii.

In timp ce unii o intrebau cate kilograme are sau ii faceau complimente, unul dintre urmaritori i-a lasat un comentariu mai neobisnuit.
Cititi continuarea aici.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.