Pe EL il vezi toata ziua la TV, dar stii cum arata fratele lui Smiley?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Sa fie adevarat ca Filip, fratele lui Smiley, este dornic sa se afirme si vrea sa intre in showbiz?!

##VIDEO102281##Din contra! Desi Smiley ar putea sa il sustina, Filip nu vrea sa auda de muzica si prefera sa fie…omul din spate. Se stie ca Denisa Nechifor i-a gasit inlocuitor lui Cristea, dar oare este adevarat ca nici cu actualul iubit nu vrea sa ajunga la altar, pentru ca ea fuge de casatorie?! <>

Este adevarat sau fals ca baietelul lui Jojo este atat de rasfatat, incat ii da mari batai de cap actritei?! <> Pe final, haideti sa ne punem si noi ochelari si sa privim cu admiratie cele mai recente poze ale lui Jojo, din vacanta pe care si-o

petrece in Mexic. Arata… de-men-ti-al!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remed >

Este adevarat sau fals ca baietelul lui Jojo este atat de rasfatat, incat ii da mari batai de cap actritei?!<> Pe final, haideti sa ne punem si noi ochelari si sa privim cu admiratie cele mai recente poze ale lui Jojo, din vacanta pe care si-o petrece in Mexic.

Arata… de-men-ti-al!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii>Pe final, haideti sa ne punem si noi ochelari si sa privim cu admiratie cele mai recente poze ale lui Jojo, din vacanta pe care si-o petrece in Mexic. Arata… de-men-ti-al!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.