„Pe mine mă distruge chestia asta” Theo Rose, revoltată din calea afară după ce a văzut un video incredibil

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2023, 19:18

„Pe mine mă distruge chestia asta” Theo Rose, revoltată din calea afară după ce a văzut un video incredibil

Sursa: Theo Rose Instagram/pixabay

Theo Rose a postat un filmuleț pe pagina sa de Instagram, în care s-a descărcat după ce a văzut un filmuleț cutremurător. Ce le-a transmis vedeta urmăritorilor ei?

Theo Rose le povestește orice urmăritorilor ei și îi ține la curent cu noutățile. De data aceasta, vedeta a rămas de-a dreptul șocată în urma vizionării unui clip video pe pagina de Facebook. 

Theo Rose, revoltată după ce a văzut un filmuleț

Se pare că artista a fost deranjată la culme de un videoclip în care câteva tinere, eleve, se drogau în curtea școlii, chiar în prima zi a noului an școlar. 

Citește și: „În fiecare zi se întâmplă accidente. Îmi este și frică” Theo Rose, momente de panică în trafic. Ce se întâmplă cu artista

„Mi-a apărut pe Facebook, share-uit de cineva, un videoclip nu niște fetițe, eleve de școală generală, nici de liceu nu cred, care se drogau în prima zi de școală, undeva în spatele școlii, cu baloane.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Eu vă întreb, am mai văzut chestia asta, voi ați auzit de treaba asta cu baloanele? Umflă baloanele cu un dispozitiv și niște cartușe în care se găsește o substanță. Reacția e una de mă ia capul numai când mă gândesc”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.  

Tot mai mulți tineri recurg la această metodă de a se droga

Vedeta a mai adăugat că observă din ce în ce mai des că această metodă este practicată în cluburi, la concerte, de foarte mulți tineri, iar situația este revoltătoare și tragică. 

Citește și: Connect-R o vrea pe Theo Rose! Cântărețul i-a făcut o propunere uluitoare lui Theo: „Nu mai pot, vreau...”

Vedeam la concerte, prin cluburi, tineri de vârstă mea, tineri frumoși, fete aranjate, machiate, frumoase, zici că erau aurolaci. Trăgeau din balonul ală, leșinau așa cu capul pe spate și într-o secundă, două, își reveneau. Mă îngrozește pur și simplu chestia asta, nu-mi vine să cred. Au găsit ei o modalitate legală prin care să se drogheze. Deci pe mine mă distruge chestia asta”, a mai spus aceasta.