Pe urmele lui DRACULA! Nici nu va imaginati cine a venit sa viziteze Castelul Bran

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Cine credeti ca a venit sa viziteze Castelul Bran? Nici nu va puteti imagina! Are legatura cu faimosul si infioratorul conte Dracula!

Nu a venit cu trasura si nici nu a dat de vreun vampir care sa-l intampine la intrarea in castel, insa povestea inventata de strabunicul sau l-a adus pe meleagurile pline de mister ale Branului.

Este pentru prima data cand un membru al familiei celebrului scriitor Bram Stoker vine in Romania, pe urmele personajelor din cartea scrisa de acesta. Sosit la Castelul Bran, stranepotul celui care l-a creat pe Dracula a ramas uimit de ceea ce a vazut.



Stoker a luat la pas fiecare coltisor al castelului despre care strabunicul sau a scris cu atata maiestrie. El  a avut surpriza sa vada ca intr-una din incaperi se pastreaza chiar si o poza  cu ruda sa faimoasa.

Un loc minunat, plin de istorie, care l-a fascinat atat pe stranepotul lui Stoker cat si pe cei care l-au insotit in Romania. D. Stoker nu a venit doar sa viziteze castelul Bran, el vrea sa promoveze locul intr-un  ghid turistic sub forma de documentar pe care il va realiza impreuna cu jurnalistii de la Travel Channel.

##VIDEO90581##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie