Pe Valea Prahovei e iarna in toata regula! Utilajele de deszapezire sunt la datorie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:29

Daca lunile trecute utilajele de deszapezire au stat aproape degeaba, acum au treaba mai ceva decat in preajma Craciunului!

In statiunea Predeal, drumarii au fost depasiti de situatie pe timpul noptii. Chiar daca s-a intervenit cu material antiderapant si cu pluguri, a nins atât de puternic incât in urma utilajelor de deszapezire zapada s-a depus la loc.

Cele mai mari probleme s-au inregistrat pe Drumul National  73 care leaga Predealul de Râsnov. Acolo, mai multe masini de mare tonaj au derapat si au blocat traficul.
Nici autoturismele care aveau  cauciucuri de vara nu au putut circula pe zapada de 5 centimetri  depusa pe carosabil. Asa ca multi soferi au ramas pur si simplu blocati pe marginea drumului. Doar cei care au avut lanturi  au mai putut inainta.

„Eu vin din Spania, dar nu intâlnesti  asa ceva acolo!”, spune un sofer care a venit sa petreaca Pastele acasa, dar a ramas inzapezit.

Un altul recunoaste ca daca ar fi ascultat indicatiile date de autoritati, n-ar fi ramas blocat in zapada: „Ne-a oprit de la Ploiesti si au spus sa nu trecem cu camioanele spre Cheia ca ramânem cu ele… Si am riscat si am intrat pe DN. Aici ne-a fost frica ca ne amendeaza, ca nu avem voie sa trecem pe DN si am venit pe aici si acum e blocat”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Temperaturile au coborât azi noapte la -1 grad Celsius, iar stratul de zapada proaspat depus atinge 30 de centimetri. Asa ca, daca aveti drum pe Valea Prahovei ar fi bine sa va echipati masinile de iarna!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.