„Pe vremea când nu știa nimeni”. Motivul pentru care Daniela și Culită Sterp și-au ținut relația departe de ochii lumii. Când a început povestea lor de iubire

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 feb 2024, 10:58

La început, Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au ținut relația secretă

Sursa: Instagram Culiță Sterp

De 4 ani de zile, Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum rememorează cu drag amintirile de la începutul relației lor.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc încă din perioada liceului. Încă de pe atunci, artistul o admira în secret pe actuala lui parteneră, însă și-a făcut curaj foarte târziu să-i spună ceea ce simte pentru ea.

La început, Daniela Iliescu l-a refuzat pe Culiță Sterp

După terminarea liceului, a trecut o lungă perioadă în care cei doi nu s-au mai văzut, întrucât Daniela plecase la studii în America.

În tot acest timp, artistul s-a focusat pe muzică, ba mai mult, acesta își găsise o iubită cu care împărtășea aceeași pasiune.

Însă, după ce a aflat că Daniela s-a întors în țară, Culiță a revenit la vechile lui sentimente, doar că nu a mai vrut să le țină ascunse. Astfel, artistul și-a luat inima în dinți și a căutat-o pe actuala lui parteneră, pentru a-i dezvălui că este îndrăgostit nebunește de ea.

„Și-a făcut curaj și mi-a spus că îi e foarte drag de mine și m-a întrebat dacă m-aș vedea într-o relație cu el. Atunci i-am spus sincer că nu, în primul rând că nu căutam o relație și în al doilea rând pentru că avea o situație foarte complicată.

Știam atunci, din ce mai apărea pe internet, că se împăcase cu fosta lui și era situația că azi se împăcau, mâine se despărțeau, deci nu puteam”, a

povestit logodnica lui Culiță Sterp, pentru WOWbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: „Nu ne-a spus nimeni”. Culiță Sterp și Daniela Iliescu, speriați de moarte de MALARIE! Cei doi s-au întors recent din Zanzibar

De ce și-au ținut relația secretă Culiță Sterp și Daniela Iliescu 

Însă cântărețul nu a lăsat lucrurile așa, ci a încercat să-i dovedească Danielei că nu vrea să-și bată joc de ea, ci că își dorește o relație serioasă. În cele din urmă, femeia s-a convins că, într-adevăr, pretendentul ei este un om serios, așa că a decis să-i dea o șansă.

„Mai târziu, m-am convins, se schimbase, era un băiat serios, prinsesem drag de el”,  mărturisea

Daniela Iliescu în urmă cu ceva timp.

Însă, la început, cei doi îndrăgostiți și-au ținut relația ascunsă de ochii lumii, întrucât nu au vrut să lase loc de interpretări greșite și, în plus, au vrut să vadă cum decurg lucrurile între ei.

Citește și: „Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea”. Culiță Sterp și Daniela Iliescu, anunț după patru ani de relație

În urmă cu o zi, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au împlinit 4 ani de relație și se simt mai fericiți ca oricând. De asemenea, privind în urmă, cei doi își amintesc cu drag momentele prin care au trecut la început.

Depănând frumoasele amintiri pe care le are cu logodnicul ei, Daniela a decis să le împărtășească și cu urmăritorii din online, așa că a postat două fotografii de pe vremea când începuseră să formeze un cuplu alături de Culiță Sterp: „Pe vremea când nu știa nimeni, numai noi”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.