Pedeapsa pe care o riscă Florin Salam este usturătoare! Ce se întâmplă în cazul în care se dovedește că artistul ar fi agresat-o pe tânără

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 ian 2024, 14:01

Pedeapsa pe care o riscă Florin Salam este usturătoare! Ce se întâmplă în cazul în care se dovedește că artistul ar fi agresat-o pe tânără

Sursa: arhivă

Florin Salam a primit acuzații grave și riscă dosar penal, după ce este bănuit că ar fi agresat o tânără de 23 de ani într-o cameră de hotel din București.

Potrivit unor surse judiciare, manelistul este acuzat de o persoană de sex feminin că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel din București. 

Conform unor surse, la audieri se află și alte persoane care au fost martore la eveniment, inclusiv angajați ai hotelului unde presupusa agresiune ar fi avut loc, dar și alți martori din proximitatea incidentului.

Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără. Ce riscă manelistul

Presupusul incident aduce în vedere încălcarea prevederilor articolului 193, alineatul 1, care sancționează "lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice" cu închisoare între 3 luni și 2 ani, sau amendă, potrivit  stiripesurse.ro.

Citește și: ”Mama mea este o sfântă, Florin Salam” Jador, revoltat de insinuările făcute la adresa familiei sale. Ce provocare i-a lansat Florin Salam manelistului

De asemenea, Florin Salam ar putea fi suspect și de acuzații mai grave. În cazul în care loviturile pot să înrăutățească starea de sănătate a tinerei, artistul se expune riscului de a fi închis între 6 luni și 5 ani sau amendă, conform informației prezentate anterior.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce a transmis Poliția Capitalei

Potrivit autorităților, interpretul de manele este acuzat că ar fi lovit-o pe tânăra pe care a plătit-o pentru servicii de natură intimă într-o cameră de hotel din Grand Hotel București. 

Citește și: Roxana Dobre, criticată pentru ticul său: ” O să faceți caterincă de mine. Am ticul ăsta” Ce mesaj are soția lui Florin Salam pentru hateri

După ce au întreținut relații intime, Florin Salam s-ar fi confruntat cu femeia într-un mod agresiv, aplicând lovituri în zona capului și a pieptului cu un telefon, având suspiciuni că aceasta încerca să-i sustragă bani din portofel.

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30,

n timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe ”,

a transmis Poliția Capitalei, potrivit  știripesurse.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.