Peisaj de iarna la inceput de toamna. A nins ca in povesti la Balea Lac!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Prima ninsoare din acest an a cazut la munte, in superba statiune Balea Lac. A nins ca in povesti azi-noapte, pe crestele muntilor!

La campie si la deal e toamna, pe munte e iarna! Priviti imaginile cu primul strat de zapada depus toamna aceasta! Peisaj de iarna in toata regula, la Balea Lac! Ninsoarea i-a surprins atat de tare pe cabanieri incat au decis sa filmeze imaginile de poveste cu stratul de zapada depus peste munti si cabane.

Ne-am fi asteptat la o fulguiala trecatoare, dar stratul de zapada pe care il vedem in mana cabanierului este unul consistent.

Prin ceata densa distingem plapuma de zapada care invaluie intregul peisaj. Daca ne avantam cu masina, iarna pare si mai prezenta. Stratul de omat depus pe acoperisurile cabanelor este si mai mare, iar muntii par uriasi albi de calcar. Toata suprafata le este pictata de zapada proaspat cazuta.

Abia zaresti picior de om! Sunt si trei turisti care par destul de confuzi. Probabil vremea i-a luat prin surprindere.
Stau si discuta in jurul masinii. Nu este singurul loc in care a nins azi-noapte! Fulgii de omat au dat buzna si pe Varful Omu, dar, si in Ceahlau, pe Varful Toaca. Este prima ninsoare din aceasta toamna, iar meteorlogii spun ca sunt sanse mari sa ninga si in aceasta noapte, in aceleasi zone.

##VIDEO122704##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii