PELERINAJ. Sute de credinciosi au venit sa ia apa de la izvorul tamaduirii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 01:55

Oamenii sustin ca izvorul de sub Biserica Greaca din Galati are proprietatea de a vindeca boli.

Credinciosii au stat la coada toata noaptea. Cu totii, abia au asteptat ziua de vineri ca sa ia apa de la izvorul de sub Biserica Greaca din Braila. Oamenii spun ca apa ar vindeca bolile. Din cauza oboselii, unii credinciosi nu au mai rezistat si au avut nevoie de interventia voluntarilor de la Crucea Rosie.

Legenda spune ca in anul 1863, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza, in timp ce se faceau lucrari de consolidare la Biserica Greaca, de sub altarul bisericii a inceput sa izvorasca un fir de apa.
Muncitorii insetati au baut din aceasta apa si, spre surprinderea lor, s-au vindecat de bolile de care sufereau. De atunci, s-a dus vestea ca apa de aici alina suferinta si tamaduieste bolile. Credinciosii au acces la izvor doar o data pe an, in Vinerea Luminata.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.