Pelin Karahan: “Sunt o femeie facuta pentru casatorie”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Pelin Karahan, actrita care interpreteaza rolul Sultanei Mihrimah, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, se casatoreste pentru a doua oara!

 

Tipuri de sex oral pe care orice femeie le-a facut o data in viata! Vezi care sunt cele mai comune metode!
De ce sa ne ascundem dupa deget? Sexul oral exista si este un act cat se poate de normal intre doi parteneri.
Atunci cand sunteti impreuna si nu mai exista niciun secret intre voi, sexul oral este ceva normal care se poate intampla fara probleme din partea fiecaruia dintre noi.
Iata care sunt tipurile de sex oral pe care orice femeie le-a facut cel putin o data in viata.
1. Tipul "Sunt obosita, dar in relatii mai faci si compromisuri"- Este acel tip de sex oral pe care te simti obligata sa il faci chiar daca ai avut o zi grea la birou si maine te trezesti la 6. Miscarea este una simpla: sus-jos, sus-jos, doar-doar se termina mai repede.
2. Tipul "Cu dinti"- Atunci cand esti cu gandul in alta parte si il auzi tipand: "Au, dintii, Au!"
3. Tipul "Fara dinti"- Atunci cand esti ingrijorata ca l-ai putea atinge cu dintii, iti asezi buzele astfel incat sa-ti acoperi dintii si continui asa.
4. Tipul in care iti folosesti si mana, dar el nu stie- Atunci cand realizezi ca mana ta poate face o treaba foarte buna in combinatie cu buzele, iar el nici macar nu stie asta.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

Dupa numai patru luni de cand s-au cunoscut, actrita Pelin Karahan si iubitul sau, jucatorul de fotbal, Bedri Guntay, au hotarat sa-si uneasca destinele. Daca la nunta cu primul sau sot, antrenorul de pilates, Erdinc Bekiroglu, Pelin s-a casatorit in secret in Barcelona, de data aceasta, frumoasa actrita va avea o nunta fastuoasa, la Seraiul Sultanei Adile, in data de 24 iunie, cu Bendri.

Conform stirilor aparute in presa turca, actrita Pelin Karahan declara:  ”Sunt o femeie facuta pentru casatorie!”

Pelin Karahan a obtinut prin hotarare judecatoreasca acordul de a se casatori, acest lucru datorandu-se faptului ca, de la divortul de Erdinc Bekiroglu, nu trecusera cele 300 de zile, prevazute de legea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De organizarea nuntii se va ocupa familia Terim, iar Fatih Terim (fost antrenor al echipei de fotbal Galatasaray – n.r.)

le va fi martor celor doi insuratei.

Pe Pelin Karahan o puteti urmari, interpretand rolul Sultanei Mihrimah, in serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.