Pembe descoperă secretul soțului său. Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții o vor regăsi pe Alev tot mai încrezătoare în relația sa cu Abdullah.

Citește și: Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță 

Pembe descoperă secretul soțului său

De când au închiriat o casă numai pentru ei, Abdullah și Alev petrec mult timp împreună și sunt tot mai fericiți. Alev este convinsă că dragostea lui Abdullah pentru ea va conduce către căsătorie și, cu pași mici, dar siguri, frumoasa femeie acaparează, aproape în totalitate, viața iubitului său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Omer însă, care a dezaprobat de la început “implicarea” lui Alev în viața fratelui său, va avea parte de un șoc atunci când Alev îl avertizează că, foarte curând, ea va face parte din familia Unal.

Relația dintre Pembe și Gorkem se deteriorează de la o zi la alta dar frumoasa și apriga soție a lui Fatih reușește să întoarcă situațiile tensionate petrecute între ea și soacră sa, în favoarea ei.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet Mümtaz Taylan, actorul care l-a înlocuit pe Settar Tanrıöğen, în rolul Abdullah din serialul „O dragoste”! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Ce se va întâmpla atunci când Pembe află că soțul său a reluat relația cu Alev puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?