PENIBIL! O pensionara a ramas fara DINTI in timp ce hranea pescarusii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 09:40

Si-a scos placa dentara ca sa manance niste biscuiti, dar pasarile au zburat cu dintii ei.

O batranica in varsta de 92 de ani a fost victima unui moment cat se poate de penibil! Femeia a vrut sa hraneasca niste pasari, printre care si pescarusi, cu biscutiti. Insa cum nu avea putere in maini ca sa sfarame biscuitii in bucati mai mici, s-a gandit sa-i mestece mai intai. A facut, in schimb, imprudenta sa isi scoata placa dentara.

Atat i-a trebuit! Un pescarus i-a inhatat dintii si dus a fost! Batrana este internata intr-un azil, iar intamplarea a tulburat-o foarte tare.
Biata Renee a venit la mine plangand ca si-a pierdut placa dentara ”, a povestit managerul azilului. Din fericire pentru batrana, pescarusul a poposit mai inati pe acoperisul cladirii, unde a si lasat incarcatura, probabil indignat de faptul ca era si grea si necomestibila. Cativa oameni de bine s-au urcat si i-au inapoiat batranei dantura.

Sursa foto: shutterstock.com

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.