Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii

Autor: Bianca Vidoi
Nelu Vlad
Sursa: Facebook Azur Nelu Vlad

Nelu Vlad face parte din trupa Azur, ce a făcut furori în anii '90, iar aceasta este pensia pe care o primește artistul după 40 de ani de muzică.

Nelu Vlad este un artist consacrat în România pentru melodiile pe care le cântă alături de trupa Azur, cele mai cunoscute fiind „În stație la Lizeanu” și „Se mărită Mona mea”. Trupa Azur a fost înființată în anul 1984, iar după 40 de ani de carieră muzicală, Nelu Vlad a dezvăluit care este pensia pe care o primește.

Care este pensia lui Nelu Vlad?

Nelu Vlad are 73 de ani de viață, dintre care peste 40 i-a petrecut în lumea muzicală.

Acesta s-a bucurat de succes în anii '90, alături de trupa Azur, iar melodiile de succes precum „În stație la Lizeanu”, „Cenușăreasa” sau „Se mărită Mona mea” sunt esențiale la petreceri, nunți sai chiar la petrecerile tinerilor din ziua de azi.

Citește și: Denisa Tănase, afaceri de milioane de euro. Ce a trebuit să sacrifice vedeta: "Este foarte greu să rămâi în echilibru"

Nelu Vlad face parte din „Generația de Aur” a artiștilor, iar pensiile cu care trebuie să se descurce artiștii nu sunt foarte mari, în special dacă aceștia nu au înregistrat pe cartea de muncă toată perioada în care au avut activitate artistică. Solistul piesei „Se mărită Mona mea” a dezvăluit pentru click.ro care este pensia pe care acesta o câștigă după o carieră muzicală impresionantă.

„Am o pensie de 2.000 de lei, pentru anii pe care i-am adunat pe cartea de muncă, atât are și soția, tot 2.000 de lei. Nu mă plâng, este bunicică. Însă, eu mai și cânt, nu stau acasă”, a mărturisit Nelu Vlad.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Adevărul din spatele relației lui Nelu Vlad cu soția sa

Nelu Vlad se poate mândri cu una dintre cele mai longevive relații din România, fiind căsătorit cu soția sa de aproximativ 50 de ani. Solistul trupei Azur a avut parte de o mare dragoste în perioada liceului, însă nu a putut continua relația, urmând ca atunci când Nelu Vlad avea 23 de ani, acesta să o întâlnească pe Maria și să decidă că este femeia de care el avea nevoie în viața lui.

Insistențele mamei sale l-au făcut pe Nelu Vlad să îi ceară mâna Mariei, deși între ei doi nu era o mare dragoste, însă timpul a decis că Maria era femeia perfectă pentru el. După 50 de ani de căsătorie, din relația lor nu lipsesc gesturile pline de iubire și delicatețe, dar și conversațiile sincere. 

„Dragostea dintâi nu se uită! Adolescent fiind, am avut o idilă, aveam 18 ani, eram îndrăgostit lulea de o față foarte frumoasă, cu care n-am putut să continui.

Pentru mine, chestia asta cu dragostea s-a terminat atunci. Atunci am avut fiorul ăla pe care îl întâlnești o singură dată în viață. A urmat un alt gen de dragoste, cea de cuplu.

La noi, surprinzător, eu zic că nu a fost nicio dragoste. La mine totul a fost ceva care trebuia să se întâmple, adică să mă căsătoresc, iar femeia cu care fac asta să mă ajute să păstrez o căsnicie timp îndelungat. Eram la liceu, la seral, și m-am orientat pur și simplu asupra mai multor fete. M-am hotărât să fac treaba asta pentru că mă bătea mama la cap în fiecare zi: „Ai 23 de ani, alții sunt însurați deja, tu n-ai de gând să te însori?!

Am zărit-o pe Maria, am analizat-o cum se mișcă, cum gesticuează, apoi m-am uitat și la celelalte. Și așa mi-am dat seama că este cea mai sinceră, vorbește foarte lejer, este cea mai normală, nu ascunde nimic, este un chip sincer. Și am rugat o colegă să-i spună că vreau să vorbesc cu ea. Ne-am întâlnit imediat și i-am spus: „Stii de ce am vrut eu să ne întâlnim? Că vreau să mă căsătoresc cu tine'. Ea mi-a răspuns că nici nu ne cunoaștem, nu poate așa de-o dată. S-a dus acasă, le-a spus părinților care au spus că nu se poate, mai întâi să ne cunoaștem și noi”, a dezvăluit Nelu Vlad, potrivit starpopular.ro.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!