Pensia lui Irinel Columbeanu a crescut, după recalculare! Patronul azilului unde locuiește a dezvăluit cât încasează, acum, fostul milionar

Autor: Diana Ghita

Ion Cassian a dezvăluit ce pensie are Irinel Columbeanu

Sursa: Facebook Irinel Columbeanu; wowbiz.ro

Recalcularea pensiei nu a adus o schimbare semnificativă a veniturilor lui Irinel Columbeanu, iar acesta continuă să depindă de sprijinul celor din jur.

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru viața sa de lux și aparițiile alături de tinere atrăgătoare, se confruntă acum cu o realitate mult diferită. După pierderea averii care l-a propulsat în atenția publicului, fostul milionar trăiește într-un azil de bătrâni, unde se confruntă cu provocări financiare. 

Ce pensie primește Irinel Columbeanu, după recalculare

Ion Cassian, patronul azilului în care locuiește fostul afacerist, a dezvăluit, pentru click.ro, detalii despre situația lui financiară.

Deși pensia i-a fost mărită, diferența este nesemnificativă: „I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral”.

Citește și: „Este îngrozitor”. Irinel Columbeanu, terifiat după atacul armat din Liceul Apalachee! Fostul afacerist se teme pentru viața fiicei sale

Deși trăiește dintr-o pensie modestă, care nu acoperă costurile vieții la azil, Columbeanu primește susținere din partea personalului și a patronului centrului. Ion Cassian a vorbit și despre cum încearcă să îi facă viața mai frumoasă fostului milionar, mai ales în perioada sărbătorilor: „Îl sprijinim și medical, dar și moral. Iar de Sărbătorile de iarnă, încercăm să îi facem un program frumos, probabil și anul acesta îl va petrece tot alături de familia mea, la masă”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Irinel Columbeanu s-a apropiat de o femeie, în azilul de bătrâni

Pe lângă provocările financiare, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat și pe plan personal. Fostul soț al Monicăi Gabor, care era cunoscut pentru relațiile sale cu femei tinere și frumoase, și-a găsit un sprijin sufletesc chiar în azil. El s-a apropiat de o vecină de salon, o femeie cultivată și inteligentă, cu care discută diverse subiecte. Însă, deși între cei doi s-a format o legătură de prietenie strânsă, fostul milionar nu mai dorește să se implice într-o altă căsătorie.

Citește și: Irinel Columbeanu, scos din azil de fosta iubită: ,,Mă bucur că a venit”. În ce locație exclusivistă a fost dus fostul milionar

„Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Și el, la rândul lui, este cult, educat. Cred că doamna a fost profesoară.

Dar, Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!”,  a mai dezvăluit patronul azilului în care este cazat Irinel Columbeanu, pentru sursa citată anterior.