Pensia pe care o ia Irinel Columbeanu: Cum a fost umilit fostul milionar de românul care încasează de la stat 11.000 de euro lunar

Autor: Cristina Mocanu

Ce pensie are Irinel Columbeanu?

 
Sursa: facebook.com

Irinel Columbeanu a ajuns să aibă o pensie de nimic și să trăiască la un azil, unde șederea sa costă nu mai puțin de 7.000 de lei.

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu era considerat unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România și era obișnuit să trăiască în lux. Totuși, din cauza unor afaceri care au eșuat, milionarul de la Izvorani a falimentat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie mică și să locuiască la azilul condus de un prieten apropiat. Unul dintre românii care încasează nu mai puțin de 11.000 de euro de la stat, a ajuns să îl umilească public.

Aflăm mai multe detalii despre situația sa financiară și despre modul în care și-a petrecut timpul în această nouă etapă a vieții sale din articolul de mai jos:

Care este situația financiară a lui Irinel Columbeanu și ce pensie câștigă acesta?

Irinel Columbeanu, fostul milionar, se află în prezent într-un azil din Ghermănești, condus de Ion Cassian.

Potrivit as.ro, desi a avut o viață cu opulență și lux, Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere și acum se confruntă cu restanțe financiare.

Directorul azilului, Ion Cassian, dezvăluie că fostul milionar mai are de plătit, însă nu într-o sumă considerabilă. Cassian menționează că aceste restanțe nu vor fi un motiv pentru a-l da afară pe Irinel din azil. Cu o pensie de doar 2.000 de lei lunar, Columbeanu se acomodează cu noua sa realitate, petrecându-și zilele într-un mediu restricționat, unde meniul este stabilit de un nutriționist și se adaptează la nevoile fiecărui pacient.

Azilul condus de Ion Cassian, situat în Ghermănești, presupune costuri de 7.000 de lei lunar pentru cei care își desfășoară viața acolo. Cu toate acestea, Cassian afirmă că nu intenționează să-l excludă pe Irinel din azil, chiar dacă acesta nu a plătit integral costurile șederii. Pentru Cassian, important este ca fostul milionar să se simtă confortabil și să aibă acces la o gamă variată de servicii și meniuri adaptate nevoilor sale de sănătate.

„Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar, asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi, cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a spus Cassian.

Citește și: Tzancă Uraganu îi sare în ajutor lui Irinel Columbeanu: Îl va lăsa să îi conducă Rolls-ul. Ce sfat i-a oferit Columbeanu artistului legat de modul în care își poate crește veniturile

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Chiar dacă se află într-un mediu mai restricționat, Irinel Columbeanu își permite mici plăceri atunci când iese în oraș. Cassian dezvăluie că fostul milionar își exprimă dorința de a savura sushi și croissante, iar acesta îi face plăcerea, cumpărându-i aceste delicatese. Cassian adaugă că atunci când Zina Dumitrescu era prezentă în azil, ea avea preferințe pentru prăjituri, iar meniul ei consta în cartofi prăjiți cu carne de pui.

Umilirea publică a lui Irinel Columbeanu de către românul care încasează 11.000 de euro de la stat

În ciuda trecutului său strălucitor, Irinel Columbeanu a devenit subiect de discuție și umilire publică. Silviu Prigoană, alt om de afaceri, a criticat decizia lui Columbeanu de a nu fi fost suficient de prevăzător și de a-și pierde averea. Prigoană adaugă că, dacă fostul milionar ar fi adoptat o atitudine asemănătoare cu a sa, de a contribui lunar la stat, situația sa financiară ar fi fost diferită.

Silviu Prigoană a ținut să precizeze că: „Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător. Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani. Timp de 20 de ani, eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar. Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea”.

Citește și: Tzancă Uraganu l-a băgat pe Irinel Columbeanu în formația lui! „Am grijă de el”. Artistul a făcut marele anunț în mediul online

Irinel Columbeanu, odată milionar și figura centrală a vieții mondene, trăiește acum într-un azil, cu o pensie modestă și restanțe financiare. Umilit public de un alt om de afaceri, el reprezintă un exemplu al importanței gestionării responsabile a averii și planificării financiare, chiar și în cele mai prospere perioade ale vieții.