Pensionarul pacalit de...maseuza! A vrut un masaj erotic, dar s-a ales cu agoniseala de-o viata furata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:42

Avem un subiect de stire cu toate ingredientele unui film de comedie romantica!

S-au vazuit, s-au placut, ce ramane de facut? Un masaj! Asa s-ar putea descrie pe scurt povestea cu nabadai dintre Viorica si bunicul Fanica. Ceea ce parea a fi o poveste de dragoste la prima vedere inceputa in parc s-a sfarsit la politie. El, un octogenar cu ochi alunecosi si inima zburdalnica, ea, trecuta bine de prima tinerete, dar inca dornica de aventura. Cei doi au devenit personajele unei tragi-comedii!

Batranul povesteste ca a cunoscut o pe doamna in parc, i-a lasat adresa si a invitat-o la o cafea. Doamna, n-a stat prea mult pe ganduri.
S-a infiintat a doua zi la usa bietului pensionar. A petrecut o ora impreuna in dormitorul batranului care a crezut ca si a intalnit dragostea vietii, unde mai pui ca i-a facut si un masaj ca la carte, asa ca sa o tina minte.

Cand sa isi traga bietul om sufletul ce sa vezi: Viorica, maseuza de ocazia s-a facut nevazuta cu toata averea lui pusa bine in dulap.
Nici mai mult nici mai putin de 15 000 de lei. Cand si-a dat seama ca masajul il costa mai mult decat si ar fi imaginat vreodata, Mos Fanica a luat o la fuga pe urmele femeii. A gasit-o si a perchezitionat-o, insa nu a dat de bani caci femeia ii ascunsese intr-o zona intima, iar lui i-a fost rusine sa o controleze.

Rusinat, batranul recunoaste ca n-a avut curaj sa o caute pe Viorica in locul secret, asa ca a apelat la politie.
In timp ce pensionarul se uita acum lung in dulap, maseuza spune ca mana pe inima ca nu mai stie ce a facut. De vina ar fi tot batranul care ar fi servit o cu o tuica mult prea tare.

Ce a facut, ce n-a facut femeia se pare ca ar fi pierdut banii lui Mos Fanica undeva pe drum. Acum batranul a uitat de durerile de oase, spune ca nu ii mai trebuie masaj cate zile o mai avea.
Isi bleasteama ziua in care a gasit-o pe Viorica, si se intreaba oare chiar nu gasea o maseuza mai tanara, mai frumoasa si mai cinstita? In prezent, politistii incearca sa refaca traseul femeii si sa afle pe unde s-au pierdut banii.



 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.