Pensiunile din Maramures, OCUPATE in totalitate de Paste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:09

Fa-ti car iarna si sanie vara. Cam asa e si cu rezervarile pentru sarbatori.

 Proprietarii de pensiuni din Baia Sprie se lauda ca desi mai sunt 6 saptamani pana la Paste, au toate locurile rezervate. Multe, de anul trecut.

De cum pasesti inauntru, parca te-ai intoarce in timp. Pe paturi nu gasesti plapumi ori pilote, ci traditionalele cergi, calduroase asemeni gurii sobei, in mijlocul unei ierni geroase. Dimineata, o incepi cu aer tare, curat, iar apoi, cele mai pricepute gospodine au grija sa-ti puna burta la cale cu bucate ca la mama acasa.
Pentru cine are drag si iubeste lutul, proprietarul pensiunii se-ngrijeste sa-l invete tainele olaritului. Din mainile lui ies adevarate minuni.

Haideti sa ne furisam si in camara. Oare cu ce bunatati dulci vor fi rasfatati turistii care au ales sa-si petreaca aici sarbatorile pascale?


Ei, si asta nu este tot. Daca aveti drum prin zona, opriti-va un pic. Merita sa gustati macar un varf de lingura din mierea tinuta la pastrare exact ca pe vremea strabunilor.
O minivacanta de patru zile, pentru o familie, costa 1.200 de lei, iar in pret sunt incluse micul dejun si cina. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.