Pentru că a spus „nu”, a omorât-o! Un bărbat și-a ucis iubita fiindcă i-a refuzat cererea în căsătorie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 sep 2022, 02:40

Pentru că a spus „nu”, a omorât-o! Un bărbat și-a ucis iubita fiindcă i-a refuzat cererea în căsătorie

Sursa: PixaBay

Un bărbat și-a omorât iubita pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie. După ce a spus „nu”, bărbatul a înjunghiat-o fără milă.

Un bărbat din Irak  și-a ucis iubita după ce aceasta a refuzat cererea lui în căsătorie. Femeia a fost înjunghiată și a avut 43 de râni în zona gâtului.

Un bărbat și-a ucis iubita fiindcă nu a vrut să se mărite cu el

Zayad, bărbatul care și- a ucis soția fiindcă a refuzat cererea lui în căsătorie, a recunoscut isprava și a fost condamnat la închisoare pe viață.

El a mărturisit că a recurs la acest gest din gelozie.

Zayad și-a înjunghiat partenera cu un cuțit de 15 centimetri după ce i-a refuzat cererea în căsătorie. Bărbatul are 25 de ani și își va petrece tot restul vieții în spatele gratiilor.

Bărbatul care și-a ucis iubita a primit sentință pe viață, după ce a primit, inițial, 12 ani pentru omor din culpă

Inițial, criminalul a primit 12 ani pentru omor din culpă, dar procurorii au rejudecat sentința fiindcă a fost considerată prea ușoară de către Curtea Federală de Justiție (BGH) din Germania. Conform judecătorului Gesine Brunkow, Fatemeh fusese înjunghiată în zona gâtului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași! Presupusul vinovat a adus probe care i-ar putea demonstra nevinovăția. Ce se va întâmpla cu ancheta

Zayad și Fatemeh erau împreună de aproximativ trei luni. Pentru că bărbatul nu a putut să treacă peste refuzul iubitei lui, a devenit agresiv. În general, Zayad își controla iubita cu aproape orice făcea. 

Când a realizat că iubita lui nu vrea să se mărite cu el, a scos cuțitul și a înjunghiat-o. Potrivit oamenilor legii, Zayad a dus-o pe Fatemeh într-o mașină și a condus-o într-un mediu rural, cât mai departe de oameni.

În final, femeia a fost găsită înjunghiată, cu 34 de răni în zona gâtului.

Citeste si: Principalul suspect al dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, va fi adus astăzi în România. Cum se apără studentul marocan acuzat de uciderea celor doi tineri

Tânărul a recunoscut că și-a omorât iubita și este acuzat de omor. Bărbatul a spus că a recurs la agest gest din gelozie și a susținut că răposata lui iubită l-ar fi provocat.