Pentru CINE a DIVORTAT Elena Udrea? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:49

Anuntul sec, postat pe blog de catre Elena Udrea, a socat pe toata lumea.

 Nimeni nu se astepta ca, dupa 10 ani de casnicie, blonda din PD-L sa ajunga la divort. Mai ales ca cei doi soti afisau de fiecare data imaginea unui cuplu solid!

O intrebare este pe buzele tuturor! Cum s-a ajuns la divort? "Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil."


Colegii de partid ai Elenei Udrea recunosc ca politica este boala grea si poate dauna grav casniciei insa toti credeau ca PD-Lista are un mariaj fericit!

"Acum e foarte importanta sa stim pt cine a divortat daca a divortat pt cineva acum nu e nici prima nici ultima...o sa isi gaseasca si jumatatea n-are cum sa nu si-o gaseasca"

Si... totusi! Poate ca nu doar politica a fost motivul acestei separari...In
urma cu doi ani, in preajma sarbatorilor, Elena Udrea marturisea ca si-a dori sa devina mama. 

"Cea mai mare realizare intr-un moment de acesta cum este ar fi sa avem stiu eu bucuria de a avea o familie largita"

Au trecut de atunci aproape doi ani, iar Elena Udrea nu si-a indeplinit visul de a aduce pe lume un copil. In octombrie, anul trecut, blonda politicii romanesti recunostea ca nu mai are prea mult timp la dispozitie sa ramana insarcinata...se
apropie de 40 ani. Si totusi se lauda ca al ei sot, Dorin Cocos, desi mai are un fiu dintr-o casnicie anterioara, este pregatit sa schimbe scutece!

Acum Elena Udrea pare ca trebuie sa isi amane din nou visul de a deveni mama....sau poate nu. Gurile rele spun ca aceasta ar avea o relatie stransa de prietenie cu Catalin Chereches, primarul din Baia Mare. De altfel, in ultima luna, Elena Udrea a calatorit in Maramures si a petrecut cateva seri alaturi de Catalin Chereches cu ocazia unor petreceri de liceu.


Zvonurile cum ca Elena Udrea ar face vizite dese in Baia Mare, nu doar in interes politic, au fost imediat desfiintate de primarul Catalin Chereches! Vestea ca Elena Udrea este de ieri o femeie libera va atrage probabil o groaza de pretendenti in jurul sau, dar 10 ani de casnicie nu pot si dati uitarii atat de usor. 
Desi omul de afaceri Dorin Cocos nu poza intr-un sot romantic...Elena
Udrea il descria ca pe un barbat plin de emotie.

Atat de mult a iubit-o Dorin Cocos pe Elena Udrea, incat a decis sa ii faca cea mai mare surpriza de ziua ei: pe 26 decembrie 2003, cand Udrea implinea 30 de ani, a dus-o in America si a cerut-o in casatorie!

Azi insa cei doi soti ...sunt doar prieteni. Dragostea de altadata pare ca s-a stins iremediabil! "De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii."


Dupa 10 ani de casnicie, fostii soti au ramas cu amintirile…dar si cu o avere impresionanta. Cuplul Udrea Cocos a facut bani frumosi din administrarea marilor parcari din Capitala. 

Cei doi si-au extins apoi afacerile catre ramura imobiliara, cu un bloc pe care l-au construit in cartierul Floreasca din capitala. Acum declaratia de avere a Elenei Udrea arata ca cei doi au mai multe terenuri cumparate, 2 case si 2 apartamente, actiuni la diverse firme, masini scumpe, dar si bijuterii in valoare de cateva 50 de mii de euro. Toate acestea insa ar trebui impartite intre cei doi soti, iar deocamdata nimeni nu stie daca au ajuns la un acord sau sunt pe cale sa deschida un proces de partaj.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.