Pentru ea a parasit-o pe Oana Roman? Cu cine a vorbit Marius Elisei inainte sa ii dea papucii

Autor: B.M.
Actualizat: 18 dec 2019, 14:01
Oana Roman

Lumea showbiz-ului a fost luata prin surprindere in momentul in care Oana Roman a anuntat despartirea de sotul ei, Marius Elisei, cu care a avut o relatie de 7 ani.

"Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine.

"Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată.

"Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat.", a scris Oana Roman.

Acum, la cateva zile dupa ce s-a aflat de despartire, apar informatii potrivit carora Marius Elisei vorbea cu alta femeie inainte de a se separa de sotia lui.

Este vorba despre fosta lui iubita, lucru confirmat chiar de aceasta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce declaratii a facut Florentina Gheorghe:

"Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a insurat cu Oana doar pentru faima! Nu cred ca Oana Roman a cautat doar distractia. O femeie cand doreste o familie, mai ales si un copil, doreste sa isi intemeieze o familie si punct.

"Doar ca, dupa parerea mea, a ales persoana gresita. Evident ca nu mi-as mai dori o relatie cu el. Eu nu as putea sa ma prefac atat de mult.

Eu sunt un om foarte sincer, cand iubesc, iubesc cu adevarat.

"Marea lor greseala este ca nu se gandesc la copilas, dar nici nu poti sa te prefaci la infinit. Poate va fi doar un val si se vor linisti.

"Poate de aceea mi-a mai scris in iunie sa il vizitez la Pitesti. Acum fac eu legaturi. El stia ca se va desparti in final", a declarat Florentina Gheorghe.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.