Pentru EA a primit Plusica papucii de la iubitul ei! Prima poza cu actuala iubita a lui Alin

Autor: O.P.
Actualizat: 04 sep 2020, 17:55

Plusica si-a gasit fericirea in bratele lui Alin imediat dupa ce a iesit in casa ''Puterea dragostei''. Deși lucrurile păreau că merg bine între ei, Raluca Marina și Adlin au decis să pună punct poveștii lor de dragoste.

Cei doi pareau ca traiesc o poveste de dragoste ca in filme, dar totul s-a sfarsit mai repede decat s-ar fi asteptat cineva. Desi Plusica parea mai fericita ca oricand alaturi de el, se pare ca relatia lor nu a rezistat.

Citeste si: Ea i-a luat locul Plușicăi de la "Puterea dragostei". Cine e fata misterioasă pentru care Raluca Marina a fost părăsită

In urma cu doar cateva zile, cei doi au facut anuntul despartirii lor. Nici bine nu s-au despartit, si Alin s-a si pozat alaturi de o alta domnisoara care este, se pare, iubita sa. 

Citeste si: Mentalistul vedetelor, după ce s-a afișat cu o brunetă sexy: ”Nu m-am despărțit de Plușica! Nici nu am fost într-o relație”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginea publicata de acesta pe o retea de socializare: 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.