Pentru ea ar muta munții din loc renumitul Murat Ünalmıș, actorul care a dat viață personajului Demir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost fotografiați!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2022, 18:05
Foto(4)

Murat Unalmis, care a interpretat rolul lui Demir din serialul "Mă numesc Zuleyha", a fascinat publicul cu talentul și carisma sa aparte.

Actorul Murat Unalmis a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui deosebit în cei peste cincisprezece ani de experiență în domeniul actoriei. Chiar dacă a ajuns la vârstă de 40 de ani, celebrul și carismaticul Murat Unalmis continuă să facă furori pe platourile de filmare în proiecte de mare succes.
Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor în anul 2019 când a apărut la Kanal D, în serialul fenomen, Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului Demir, un bărbat șarmant, bogat și foarte arogant, manevrat cu ușurință însă de către mama

sa.

Pentru ea ar muta munții din loc renumitul Murat Ünalmıș

Murat Unalmis s-a născut în anul 1981 în Kayseri, Turcia. Peste ani acesta s-a mutat împreună cu familia sa în Istanbul, acolo unde și-a continuat studiile. În timpul liceului acesta a jucat baschet profesionist pentru Clubul sportiv Fenerbahçe, însă treptat a fost nevoit să renunțe și să se canalizeze pe studii.

Murat Unalmis a absolvit cu succes Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității Marmara, în ciuda faptului că visa la actorie.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", despre cel mai mare vis! Iata ce marturisiri inedite a facut celebrul actor Murat Unalmis intr-un interviu de senzatie!

Însă destinul avea să îl readucă pe calea actoriei, reușind să își îndeplinească marele vis de a deveni un mare actor.

Rolul de debut a venit în anul 2003, în serialul Kurşun Yarası, apoi au urmat multe alte roluri în producții importante. În anul 2018, acesta a fost cooptat în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Demir, alături de partenera să, Hilal Altinbilek.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dincolo de platourile de filmare, celebrul actor Murat Unalmis nu a avut același mare succes, deoarece încă nu și-a întâlnit marea iubire și nu și-a întemeiat propria familie.

Însă actorul are o relație specială cu părinții săi, pe care îi adoră și ii respectă enorm. Mai ales cu mama să, Murat Unalmis a găsit mereu ce mai bună prietenă și confidenta și petrec foarte mult timp împreună.

Citeste si: Ce avere fabuloasa are celebrul actor turc Murat Unalmis, care a dat viata personajului Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.