Pentru EI nu exista nici reguli, nici legi! DOVADA crunta de NESIMTIRE a taximetristilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 oct 2020, 08:55

Putini le pasa ca ne fac viata un calvar noua, oamenilor obisnuiti.

Eu am, însa, un mesaj sa le transmit tuturor acestor smecheri. Gata cu nesimtirea! De astazi înainte, cei care cred ca îsi pot permite orice în tara aceasta vor avea de-a face cu mine! Iata primul exemplu ca nu ma joc deloc cu vorbele!

Ai crede ca, pe strazile Bucurestiului, le-ai vazut pe toate: invidizi care se cred zei si care nu au nicio frica de nimeni fac legea pe unde trec.

Culmea tupeului se gaseste la un taximetrist, care a transformat mijlocul strazii in propriul loc de parcare. Asta, desi omul lucreaza la companie care ar trebui sa fie in serviciul oamenilor, si nu in deserviciul lor!
Fara sa se gandeasca si la altii, soferul a oprit masina fix in mijlocul drumului si s-a facut nevazut zeci de minute, pe principiul- pe unde trec eu, nimeni nu mai trece!

Nici nu-i pasa ca in urma lui e haos, coada de masini blocate pe ambele sensuri si soferi nervosi care nu stiu incotro s-o apuce.

In zadar se invart soferii si se intreaba unde este autorul incurcaturii. Nici prin gand nu le-ar fi trecut ca cineva poate sa-si lase de izbeliste masina... fara sa-i pese ca blocheaza un drum public!

In cateva minute, in fata taxiului oprit, stationeaza 5 masini... Singura solutie a soferilor este sa ocoleasca strada!
In spatele taxiului alti oameni asteapta... Mai nerabdatori, unii coboara, se uita in stanga in dreapta cautand o solutie sa si continue drumul.

Dupa minute bune de asteptat, in peisaj isi face aparitia un barbat care se indreapta spre taxiul buclucas. Nu pare nici grabit si nici ingrijorat de ceea ce vede. Chiar daca a blocat o strada intreaga omului pare sa nu ii pese.  
Ne-am fi asteptat ca soferul macar sa-si ceara scuze. Nu fata de noi, ci fata de soferii care au stat in drum asteptandu-l.

Dar, nici vorba! Ce credeti ca face barbatul?  Da, omul se enerveaza si ne ameninta???
Este incredibil, dar asa a gasit de cuviinta acest taximetrist sa raspunda atunci cand este intrebat de ce a blocat strada. Nu putem reproduce tot discursul individului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Barbatul intrece orice limita a bunului-simt! Strada aceasta este proprietatea lui, din moment ce-si permite sa vorbeasca asa? Nici vorba! Mai mult! Vede si stie ca este filmat pe un spatiu public!! Ce-ar fi daca toata lumea ar

face ca el?
Am aratat aceste imagini conducerii companiei de taxi la care era angajat soferul. Am spus  ca ERA angajat, pentru ca nimeni nu poate inchide ochii la asa ceva: „Nu toleram asemena comportament, drept urmare, am recurs la rezilierea contractului cu firma respectiva, soferul nemaiputand sa reprezinte societatea pe viitor. Nu face cinste nimanui un asemnea comportament ”

Exista legi pentru toata lumea, dar, ce sa mai vorbim de ele cand decenta e un cuvant necunoscut pentru multi?
Barbatul se urca in masina si isi vede de drum, ca si cum nu s-ar fi intamplat

nimic. Mai mult, pare si  amuzat  de tot spectacolul pe care l-a declansat. Oare nu se gandeste ca isi risca postul cu un asemenea comportament in trafic? Mai mult! Ca risca dosar penal pentru blocarea intentionata a unui drum public?

Si mai avem o intrebare- daca altul ar fi facut ce a facut el, oare cum ar fi reactionat? Aceste imagini revoltatoare surprinse in trafic de catre echipa stirilor Kanal D au ajuns si pe masa politistilor de la Rutiera. Oamenii legii au decis: dosar penal pentru taximetrist!

Suntem siguri ca astfel de situatii au loc zilnic pe strazile din Romania, de aceea ar trebui sa nu mai toleram astfel de comportamente in trafic. Politistii va sfatuiesc sa sunati la 112 atunci cand sunteti martorul unei asemenea scene.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.