„Pentru fraierii ăștia! Să arătați și voi așa la 50 de ani”. Anamaria Prodan le închide gura răutăcioșilor, după ce a trecut printr-o transformare de zile mari după divorț

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 apr 2023, 14:24

Anamaria Prodan a mers la un salon, unde avea o programare făcută la machiaj

Sursa: Facebook

Anamaria Prodan strălucește după divorțul de fostul partener și arată acest lucru și în mediul online. De când are o nouă relație și de când a renunțat la lucrurile și la persoanele care, spune ea, nu mai erau potrivite pentru ea, se simte mai bine ca niciodată.

Anamaria Prodan arată impecabil la 50 de ani și se mândrește cu acest lucru de fiecare dată. De când a divorțat, impresara a început să aibă și mai multă grijă de ea, iar acest lucru se vede atât la interior, cât și la exterior.

Anamaria Prodan le dă peste nas răutăcioșilor

Nu puține sunt persoanele care sunt invidioase pe Anamaria Prodan și care spun ba căfolosește filtre de înfrumusețate, ba că și-a făcut diferite intervenții estetice și, tocmai din acest motiv, arată atât de bine.

Cu toate acestea, femeia de afaceri nu se lasă atât de ușor impresionată de comentariile răutăcioase și le-a transmis un mesaj celor care o critică.  

Anamaria Prodan a mers la un salon, unde avea o programare făcută la machiaj și, înainte de a începe să se aranjeze, s-a demachiat. Aceasta a profitat de moment și s-a filmat în timp ce se demachia, demonstrându-le persoanelor răutăcioase cât de bine arată, fără niciun truc.

„Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic! Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Citește și: Cât de frumoasă este Sarah Prodan nemachiată! Îi seamănă leit mamei ei, Anamaria Prodan

Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa

la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi! În spatele calculatorului, e frumos să scrii. Vă iubește Ana”, a spus impresara, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anamaria Prodan și-a schimbat viața după despărțire

Anamaria Prodan are un iubit nou, despre care spune că este exact ceea ce avea nevoie și un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, se bucură de succes pe plan personal și profesional și își

trăiește viața la maximum.

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWnews, impresara a mărturisit că lucrurile s-au așezat cum nu se poate mai bine în viața ei și că absolut totul merge ca pe roate.

Aceasta știe foarte bine ce trebuie să facă de aici înainte, pentru a se bucura de viață și a învățat lecții importante în urma despărțirii de fostul partener, motiv pentru care, nu vrea să ajungă în punctul în care să retrăiască aceleași situații.

Citește și: Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit: „Percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezintă”

Anamaria Prodan se ocupă de afacerile pe care le are, de copii și de relația actuală, acestea fiind singurele lucruri care contează pentru ea în prezent.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.