Pentru Marian Vanghelie, drumul spre maternitate trece pe la Instanta de judecata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Fostul primar al Sectorului 5 ar vrea sa fie alaturi de iubita sa cand naste, dar are o problema.

Sorocul se apropie, iar Marian Vanghelie este obligat sa ramana acasa, in arest. Astazi a iesit pentru prima data, vreme de 2 ore, pentru ca a fost obligat de Instanta. Cercetat pentru ca ar fi primit mita inclusiv sub forma unor ceasuri de lux, Vanghelie a hotarat sa se prezinte astazi la instanta fara bijuterii si accesorii.

Hotarat sa fie diferit fata de celelalte persoane publice implicate in dosare penale, Marian Vanghelie a facut un anunt important: „ Nu intentionez sa scriu, stiti, fiecare cu talentele noastre.”

De 3 saptamani, primarul „care este” isi petrece timpul in casa. Nu e domiciliul sau oficial, ci ii apartine Oanei Mizil, dar le-a cerut judecatorilor sa fie incarcerat aici pentru a sta alaturi de iubita sa.

Arestul nu a fost vreodata mai dulce. Asta, desigur, cand celula este, de fapt, o vila amplasata intr-un cartier luxos al Capitalei. La cativa pasi locuieste chiar Adrian Nastase. Peste drum se afla casa regretatului Sergiu Nicolaescu.

Asadar, vorbim de un cartier select. E-adevarat, vila are si gratii. Dar aici se opresc asemanarile cu o celula oarecare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astazi, „arestul” lui Marian Vanghelie a fost vizitat de catre politisti.

Acestia trebuie sa se asigure ca politicianul nu paraseste casa fara incuviintare. ##VIDEO141570##

Pentru a fi alaturi de iubita sa in momentul in care aceasta va aduce pe lume o fetita, Vanghelie are doua variante. Fie incearca sa obtina o masura preventiva mai blanda, cum ar fi controlul judiciar, fie le cere judecatorilor o invoire de cateva ore, vreme in care ar putea parasi domiciliul pentru a merge la maternitate.