„Pentru mine nu mai reprezintă nimic”. Catinca nu vrea să-l mai vadă în fața ochilor pe Cosmin după ce a aflat că acesta își dorește s-o cunoască pe Cristina! Radu se simte trădat de prietenul lui pentru că are intenții cu fosta lui iubită

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 sep 2023, 19:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Catinca a rămas cu un gust amar după ce a aflat că dorința lui Cosmin este să facă pași spre Cristina.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Catinca a refuzat să-l mai privească pe Cosmin după ce a aflat că acesta își dorește să facă pași spre Cristina și că o plăcea de mai mult timp. 

Catinca, supărată pe Cosmin după ce a aflat că își dorește s-o cunoască pe Cristina

Astăzi s-a aflat pentru cine are sentimente, de fapt, Cosmin. Se pare că trandafirul roșu din partea tânărului a mers la Cristina și nu la Catinca, așa cum a crezut toată lumea.

Citește și: „O să fii nimic pentru mine”. Moise a decis să renunțe la Cristina! Concurentul a aruncat replici acide după ce a văzut că nu poate intra în cunoaștere cu Cristina

„Catinca, ce părere ai despre toate aceste lucruri și despre Cosmin, care se pare că nu a simțit nimic pentru tine niciodată?”, a spus Radu.

„Eu în noaptea asta lungă m-am gândit foarte bine, m-am detașat emoțional de tot ce reprezintă Cosmin, el pentru mine nu mai reprezintă nimic în momentul de față, nici nu-mi doresc să-l mai văd dar din păcate trebuie să mă uit la el.

Mi se pare că nu a meritat niciun moment din interesul meu față de el și nicio lacrimă a mea, cam asta este părerea mea. Îi urez succes cu Cristina și o să fiu fana lor numărul 1”, a declarat Catinca.

Cosmin a fost surprins de declarațiile Catincăi, având în vedere că atunci când s-au despărțit au convenit de comun acord să rămână prieteni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Mă deranjează să stau pe canapea lângă tine”. Lorena ajunge să verse iar lacrimi din cauza lui Laurențiu! Acțiunile concurentului o pun pe tânără în dificultate

„Zilele trecute ziceai că vrei să rămânem în relații ok, prieteni”, a spus Cosmin.

„Păi da, frate, dar cum se simte fata aia când tu spui că voiai să dai trandafirul roșu Cristinei?”, a intervenit Radu.

Radu se simte trădat de Cosmin pentru că vrea să o cunoască pe Cristina

Radu s-a simțit foarte contrariat de faptul că bunul său prieten, Cosmin, are intenții romantice spre Cristina. Deși nu formează o relație cu ea, concurentul se simte trădat pentru că Cosmin nu i-a spus niciodată că are intenții spre fosta lui iubită.

Pe de altă parte, Cosmin susține că acum, fiind liber, are intenții și nu a venit în „Casa iubirii” pentru Radu, ci pentru a-și cunoaște sufletul pereche. 

În continuare Radu susține că nu i se pare frumos din partea lui, ca băiat și prieten, să-l mintă cu intențiile spre Cristina. De asemenea, tânărul crede că toate sfaturile de relație oferite de Cosmin au fost date doar pentru a-i despărți, ca să-și facă drum spre inima ei.