Pentru o viață sănătoasă optează pentru produse alimentare bio, gustoase și sățioase

Author: Diana Tilă

La ora actuală, piața de profil alimentară dispune de nenumărate variante de satisfacere, chiar și a celor mai pretențioase gusturi. Chiar și persoanele care țin regim sau persoanele vegane pot găsi produse pe gustul lor în magazinele cu produse alimentare bio. De la semipreparate, până la fructe, legume și diverse băuturi din fructe, până la ciocolată, prăjituri sau torturi, aici sortimentele provin de la firme cu renume în domeniu.

Se pot găsi aici și preparate bio, cât și vegane sau fără gluten.

Produse alimentare bio, printre cele mai des căutate

Nu doar persoanele care țin un regim sau cele care mănâncă fără gluten se orientează spre acele produse cu un conținut cât mai natural. A mânca bine, dar a mânca în același timp și sănătos, ține de o anumită educație alimentară. În plus, a cumpăra produse alimentare bio nu este mai scump decât dacă se aleg produse alimentare obișnuite. Calitatea produselor alimentare bio este însă incomparabilă, iar gustul este delicios. Odată testate, nu vor mai putea fi ignorate.

Așadar, cumpărăturile pot începe cu snacksuri și gustări pentru micul dejun - vezi site-ul oficial aici de unde poți cumpăra. În această categorie se găsesc pentru achiziție, cereale, diverse tipuri de snacksuri, miere și dulceață sau creme tartinabile. Aici se poate opta pentru categoriile bio, fără gluten, fără zahăr și vegan. De exemplu, o nuga crocantă sau un produs de patiserie uscată cu migdale pot suplini pofta de dulce resimțită în timpul zilei sau după masa de prânz.

Produse gata preparate, dar și pachete cu gustări delicioase

Persoanele care duc o viață activă nu găsesc întotdeauna timpul necesar pentru a prepara mai multe feluri de mâncare. Dar ca soluție, există întotdeauna modalitatea de a comanda rapid ceva la pachet, care se poate doar încălzi și este gata. Ne referim aici, desigur, la produse gata preparate și la pachetele de tip gustări. O lasagna cu legume sau un risotto de asemenea asortat corespunzător pot fi gata doar în câteva minute, încălzite, desigur, la cuptorul cu microunde.

Pastele sunt acea alegere care te scot tot timpul din încurcătură, dar la fel pot fi și pachetele gata concepute pentru acest preparat delicios. Acestea conțin pastele propriu-zise, ulei de măsline, sos de roșii cu busuioc și capere murate.

Pentru cei care preferă produsele congelate, acestea conțin toate savoarea legumelor și fructelor, dar și a prăjiturilor preparate cât mai natural.

Deserturi savuroase, dar și ciocolată caldă

După o masă copioasă organismul cere și ceva dulce. Așadar, se pot comanda și servi prăjituri și torturi cu diverse arome naturale, dar și ciocolată caldă și ceaiuri provenite de pe plantații speciale. Se pot comanda cafea măcinată sau boabe, diverse sortimente, dar și băuturi aromatice, de tipul berii artizanale fără alcool.

Pachetele de tip gourmet constă din pachete de tip aperitiv italian, paste și pachet sweet cu desert. Pentru cei care adoră să gătească bio se pot comanda diverse sosuri, condimente, paste, orez și făină.

Magazinele online bio conțin marfă alimentară de calitate, de la diverse branduri internaționale și merită să fie testate și trecute la favorite.

Alege-le pe toate, fără rezerve!

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.