“Pentru oricare pleacă azi, eu îmi dau brățara” Micuțu, dispus să facă sacrificiul suprem pe "Insula de 1 milion"! Au ieșit scântei în urma nominalizărilor făcute de Bianca

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mar 2024, 06:41

Micuțu, dispus să facă sacrificiul suprem pe "Insula de 1 milion”

Sursa: Sursă Kanal D

Concurenții au fost nemulțumiți de nominalizările propuse de Bianca în ediția a 4-a, de la "Insula de 1 milion", difuzată sâmbătă, 23 martie.

Micuțu și-a arătat din nou caracterul puternic pe "Insula de 1 milion" precizând că își va dona brățara oricărui concurent, din tabăra sudicilor, care va fi eliminat din competiție. Totuși nominalizările propuse de Bianca a creat o stare de agitație în tabăra sudicilor, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre aceștia să reacționeze.

Micuțu în stare să își dea brățară pentru unul dintre concurenții care ar putea fi eliminat de pe "Insula de 1 milion”

Tensiunile între concurenți au început să crească după nominalizările anunțate de Bianca la "Insula de 1 milion", mulți considerând că nu este ok să alegă din nou aceiași concurenți care au mai participat la probele anterioare.

Micuțu s-a arătat cel mai nemulțumit de acest aspect și a precizat că ar fi în stare să își doneze brățara celui care va fi eliminat din concurs.

Micuțu: „Pentru jigodismele care s-au făcut astăzi, pentru oricare pleacă azi, eu îmi dau brățara.”

La auzul acestor cuvinte concurenții din tabăra sudicilor au reacționat și au realizat că Micuțu este un om cu caracter și că este bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Printre cei care îl admiră se regăsește și Filip care nu a ezitat să îl laude pe acesta.

Citește și: Florica Boboi și meniul strategic, la "Insula de 1 milion": "Din cocos fac chiftele și șnițele; este unul dintre planurile mele: le gătesc ca să mă ajute"

„Micuțu are caracter, este bărbat, își dorește să plece cu capul sus. Are un caracter puternic și principii morale sănătoase. Eu îl cred în stare să-și dea brățara pentru că acesta este caracterul lui.”,

a precizat Filip.

De asemenea, Micuțu s-a aprins și mai tare în momentul în care a constata că unul dintre nominalizați, și anume Carina, a fost cea care, cu o zi în urmă, le-a gătit celor din tabăra Biancăi, vesticii, iar drept „mulțumire” aceștia au nominalizat-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

“Nu se poate ca cineva să meargă să-ți facă mâncare în tabăra și tu a doua zi să-l calci în picioare. Ești un gunoi și o să mori gunoi. Ai văzut-o pe fata aia că a concurat toată ziua la disperare și a venit ruptă, iar azi o bagi iar la luptă.”, a spus vizibil iritat Micuțu.

Szilard a intervenit și el, dezamăgit, în discuție spunând că: „Ai văzut în 10 minute ce au făcut cu noi? În 10 minute câți oameni sunt nervoși, au sau nu strategie? Important e

să nu ne demoralizăm și să nu ne dezbinăm.”

Extrem de supărat, Micuțu a venit cu o nouă regulă și le-a interzis colegilor săi să îi mai ajute pe cei din tabarele rivale amenințându-i că dacă cineva va mai face acest lucru va fi eliminat din tabăra sudicilor.

Citește și: Întâlnire de gradul zero! Alin, concurentul de la “Insula de 1 milion”, printre vedetele de la Hollywood; A “împărțit” sala de sport cu celebra Cameron Diaz

“În momentul ăsta, dacă cineva le mai oferă ajutorul celor din alte tabere, pleacă în tabăra aia.”, a spus răstit acesta.

Astfel, cu fiecare nominalizare de pe "Insula de 1 milion" tensiunile se aprind, iar concurenții încep să trăiască un amalgam de emoții de la bucurie la tristețe, la nervi și oboseală. Insula nu iartă pe nimeni și le pregătește tuturor probe pe măsură astfel încât, la final să rămână doar un singur concurent.