Pentru parada care a durat aproximativ o ora s-a muncit saptamani in sir! Iata DETALII pe care nu le-ati vazut pana acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:26

Iar ultima noapte a fost una alba pentru militarii care au defilat, in urma cu putin timp, in fata Palatului Parlamentului. Va aratam imaginile din spatele spectacolului de 1 Decembrie!

Ora 4 dimineata. Militarii sunt in picioare, deja, de ore bune. Temperatura inregistrata afara este sub zero grade. Mai mult, a inceput sa ploua.

Tehnica de lupta este mutata din unitatile militare catre Piata Constitutiei. Totul se petrece pe intuneric, inainte ca strazile sa se aglomereze.

Insotiti de echipajele de politie militara, vehiculele armatei se deplaseaza in coloana. O desfasurare de forte cum poti vedea numai de 1 Decembrie.

Tehnica de lupta a fost garata pe Splaiul Independentei, langa Parcul Izvor.Motoarele tancurilor si ale transportoarelor blindate sunt pornite. Pe o asa vreme, militarii se incalzesc cum pot. Sa nu va inchipuiti ca inauntru este foarte cald. Dimpotriva!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pregatirile nu s-au oprit aici.

Militarii au spalat, cu grija, fiecare vehicul blindat. S-au dat ultimele dispozitii, s-au facut mici ajustari iar, la final, cu numai 2 ore inainte de inceperea paradei, a fost momentul ultimei inspectii.

In cele din urma, ploia s-a tranformat in ninsoare. Un simplu detaliu pentru militarii care trebuie sa-si duca misiunea la final.
Mai multe imagini cu pregatirile spectacolului din Piata Constitutiei si costurile intregii parade, diseara, la Stirile Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.