Pentru prima dată în 35 de ani, Marelbo reduce prețurile de producător

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 nov 2020, 18:19

Marelbo, producătorul român de încălțăminte din piele naturală anunță extra reduceri, disponibile până la data de 23 noiembrie. Surpriza este cu atât mai mare cu cât aceste reduceri se aplică unui preț foarte mic, de producător, așadar este momentul oportun pentru a vizita magazinele în căutarea celor mai călduroase ghete.

Decizia de a se alinia acestei tendințe vine în ajutorul clienților care au bugete limitate pentru cumpărăturile din acest an, ajutându-i în acest fel să se bucure în continuare de produse de calitate la prețuri avantajoase. Iar prețurile avantajoase au în spate o poveste trainică și frumoasă care durează de 35 de ani. Frumusețea se datorează oamenilor din fabrică. Se datorează loialității. Se datorează hărniciei lor. Și mai ales, se datorează simțului infinit al omeniei. Tocmai de aceea, Marelbo a făcut și face eforturi în continuare pentru ca toți angajații fabricii să-și țină bancurile ocupate și visele cât mai mărețe. Pentru ei, dar și pentru noi, susține meșteșugul românesc. Susține economia românească.

Vizitează site-ul oficial, Marelbo.com, vezi diversitatea produselor și comandă încălțăminte pentru întreaga familie. Colecția include modele pentru cei mai jucăuși pași din casă, dar și pentru cei mai hotărâți, cu măsuri care încep de la 24 și se termină la 48. Ofertant și, în același timp, tentant.

Dacă situația curentă te-a transformat într-un client mai precaut, trebuie să știi că produsele beneficiază de toată atenția personalului Marelbo. Încălțămintea comandată este trimisă către tine în cele mai sigure condiții, iar firmele de livrare partenere respectă întocmai procedura, pentru comenzi online în siguranță. Iar dacă ești adeptul magazinelor fizice și îți place să întorci produsele pe toate părțile, Marelbo deține 60 de magazine în toată țara, astfel că, oriunde te-ai afla, sigur vei găsi unul aproape de tine. Consultanții Marelbo sunt încântați să te întâmpine frumos în magazinele curate, igienizate și dezinfectate constant. Așadar, pășește și probează modelele preferate fără griji.

Descoperă reducerile la toată gama de încălțăminte și curele, valabile până la data de 23 noiembrie și alege să susții un meșteșug cu tradiție. Iată câteva motive pentru care să vizitezi chiar acum site-ul Marelbo:

  • Prețuri avantajoase pentru protejarea buzunarului familiei;

  • Modele moderne și comode;

  • Procedură de retur simplă;

  • Varietate și culoare;

  • Plajă largă de măsuri, de la 24 până la 48;

  • Design atractiv;

  • Livrare rapidă cu posibilitatea plății ramburs;


    Marelbo s-a născut în inima Bucovinei, dar “îmbrățișează” toată Romania.

    Simte si tu atingerea caldă, cu fiecare pereche de încălțăminte.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.