Pentru prima data in anul 2016, soarele s-a ascuns de pamanteni! Eclipsa totala a putut fi vazuta din mai multe provincii din Indonezia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:25

Sute de oameni s-au strans intr-un mic orasel din insula Sumatra, dornici sa vada pe viu spectacolul ceresc care are loc o data la cativa zeci de ani.

Turisti si localnici laolalta au plecat insa destul de dezamagiti. Desi, din zona insulei, eclipsa avea vizibilitate maxima, norii negri de fum veniti de la combinatele din apropiere i-au cam impiedicat pe spectatori sa admire fenomenul in toata splendoarea.

Eclipsa de soare a fost vizibila partial si din Australia, Thailanda sau Alaska. A fost primul fenomen astronomic de acest gen din 2016 si  cel mai spectaculos. In Romania, o  eclipsa totala de soare a fost vizibila in data de  11 august 1999.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.